100g cukor práškový (cesto) |
1bal cukor vanilkový (cesto) |
2ks vajce (cesto) |
2PL voda (teplá - cesto) |
1PL rum (cesto) |
80g múka hrubá (cesto) |
na špic noža kypriaci prášok do pečiva (cesto) |
5-6ks jablká (nastrúhané) |
2dl mlieko (krém) |
2PL puding v prášku (vanilkový - na krém) |
120g cukor práškový (krém) |
120g maslo (krém) |
1/2bal cukor vanilkový (krém) |
poleva čokoládová (alebo nastrúhaná čokoláda) |
prípadne smotana na šľahanie |
Krém:
v časti mlieka si vymiešame 2 PL pudingu, vlejeme do zvyšku mlieka a uvaríme hustý puding. Medzitým si vymiešame maslo s práškovým cukrom a spolu s vychladnutým pudingom na hladko vymixujeme a natrieme na korpus.
![]() |