Huspenina podľa deda Ruda >> bgr
nadhlad.sk nadhlad.sk nadhlad.sk
undermenu
bgr Huspenina podľa deda Ruda >>
Huspenina podľa deda Ruda >>
Zadajte názov receptu alebo suroviny, ktorú chcete vyhľadať. Vyhľadávanie môžete upresniť zvolením požadovanej kategórie.
Huspenina podľa deda Ruda >>
Huspenina podľa deda Ruda >>
Huspenina podľa deda Ruda >>

Copyright ©2007 nadhlad.sk   Všetky práva vyhradené

Domov...suroviny a neviem čo uvariť.
Huspenina podľa deda Ruda >>
recepty / Bravčové mäso / Huspenina podľa deda Ruda
QR kód s odkazom na recept
pre vaše mobilné zariadenie.
QR kód s odkazom na recept pre vaše mobilné zariadenie
Zdieľať pošli na vybrali.sme.sk vytlačit recept
Huspenina podľa deda Ruda >>

Huspenina podľa deda Ruda

Huspenina podľa deda Ruda >>
recept pridal: Stanley - 01.12.2007
Huspenina podľa deda Ruda >>
surovinyHuspenina podľa deda Ruda >>

1 ks

Huspenina podľa deda Ruda >>

bravčové koleno predné (alebo zadné)

2 ks

Huspenina podľa deda Ruda >>

bravčové paprčky

4 ks

Huspenina podľa deda Ruda >>

cesnak (strúčiky)

2 ks

Huspenina podľa deda Ruda >>

bobkový list

10 ks

Huspenina podľa deda Ruda >>

čierne korenie celé

2 ks

Huspenina podľa deda Ruda >>

nové korenie celé

1 PL

Huspenina podľa deda Ruda >>

ocot

2 ks

Huspenina podľa deda Ruda >>

mrkva

1 ks

Huspenina podľa deda Ruda >>

petržlen

2,5 l

Huspenina podľa deda Ruda >>

voda

Huspenina podľa deda Ruda >>

soľ (podľa chuti)

Huspenina podľa deda RudaHuspenina podľa deda Ruda >>
hodnotenie: hodnotenie: 3.77/5  3.77 / 5
(hlasov: 15)
Huspenina podľa deda Ruda >> postupHuspenina podľa deda Ruda >>

Do tlakového hrnca (kuchty) nalejeme 2,5L vody, vložíme očistené koleno, paprčky, soľ, ocot a koreniny. Všetko spolu varíme cca 1 hodinu do mäkka.

Po hodine vložíme koreňovú zeleninu a podľa potreby ešte varíme cca 20-40 min.
Uvarené mäso oddelíme od kostí, rozložíme na pekáč (alebo iná vhodná nádoba) a zalejeme precedeným vývarom.

Pekáč necháme dostatočne vychladiť (najlepšie cez noc) v chladničke, alebo na balkóne (pokiaľ je zima).

Servírujeme podľa chuti s nakrájanou cibuľou, octom alebo citrónom, červenou sladkou paprikou a chlebom.

Huspenina podľa deda Ruda >>
súvisiace recepty:
Badyho huspenina
Huspenina podľa deda Ruda >>
pagerank Rank SK Site by OverLOOK design - načítanie 0.056s Sitemap XML 17.10.2017 18:46