Rýchla roláda pre začiatočníkov >> kakaova, neskaziteľná bgr
nadhlad.sk nadhlad.sk nadhlad.sk
undermenu
bgr Rýchla roláda pre začiatočníkov >> kakaova, neskaziteľná
Rýchla roláda pre začiatočníkov >> kakaova, neskaziteľná
Zadajte názov receptu alebo suroviny, ktorú chcete vyhľadať. Vyhľadávanie môžete upresniť zvolením požadovanej kategórie.
Rýchla roláda pre začiatočníkov >> kakaova, neskaziteľná
Rýchla roláda pre začiatočníkov >> kakaova, neskaziteľná
Rýchla roláda pre začiatočníkov >> kakaova, neskaziteľná

Copyright ©2007 nadhlad.sk   Všetky práva vyhradené

Domov...suroviny a neviem čo uvariť.
Rýchla roláda pre začiatočníkov >> kakaova, neskaziteľná
recepty / Ostatné dezerty / Rýchla roláda pre začiatočníkov
QR kód s odkazom na recept
pre vaše mobilné zariadenie.
QR kód s odkazom na recept pre vaše mobilné zariadenie
Zdieľať vytlačit recept
Rýchla roláda pre začiatočníkov >> kakaova, neskaziteľná

Rýchla roláda pre začiatočníkov

Rýchla roláda pre začiatočníkov >> kakaova, neskaziteľná
recept pridal: Liv - 03.12.2007
Rýchla roláda pre začiatočníkov >> kakaova, neskaziteľná
surovinyRýchla roláda pre začiatočníkov >> kakaova, neskaziteľná

5 ks

Rýchla roláda pre začiatočníkov >> kakaova, neskaziteľná

vajce (väčšie)

120 g

Rýchla roláda pre začiatočníkov >> kakaova, neskaziteľná

cukor práškový

2 PL

Rýchla roláda pre začiatočníkov >> kakaova, neskaziteľná

kakao

1

Rýchla roláda pre začiatočníkov >> kakaova, neskaziteľná

smotana na šľahanie

Rýchla roláda pre začiatočníkov >> kakaova, neskaziteľná

poleva čokoládová

hodnotenie: hodnotenie: 3.08/5  3.08 / 5
(hlasov: 6)
Rýchla roláda pre začiatočníkov >> kakaova, neskaziteľnápostupRýchla roláda pre začiatočníkov >> kakaova, neskaziteľná
Na veľký plech si položíme papier na pečenie, ktorý dôkladne vymastíme a vysypeme polohrubou múkou.

Z bielkov vyšľaháme sneh.
Žĺtky vymiešame s cukrom a kakaom a opatrne vmiešame sneh.

Vylejeme na papier na plechu a pečieme v dobre vyhriatej rúre pri 250°C presne 8 minút, ani o minútu viac.

Po 8 minútach vyberieme z rúry, papier s cestom stiahneme z plechu a necháme vychladnúť. Na plechu to nesmieme nechať, lebo by sa cesto dopekalo a potom by sa lámalo.

Po vychladnutí potrieme vyšľahanou smotanou, stočíme roládu a polejeme čokoládou.
kakaova, neskaziteľná kakaova, neskaziteľná
Rýchla roláda pre začiatočníkov >> kakaova, neskaziteľná
súvisiace recepty:
Nepečená kokosová roláda
Rýchla roláda pre začiatočníkov >> kakaova, neskaziteľná
    Site by OverLOOK design - načítanie 0.024s Sitemap XML 02.10.2023 14:17