Natierané rezne + semienková ryža >> bgr
nadhlad.sk nadhlad.sk nadhlad.sk
undermenu
bgr Natierané rezne + semienková ryža >>
Natierané rezne + semienková ryža >>
Zadajte názov receptu alebo suroviny, ktorú chcete vyhľadať. Vyhľadávanie môžete upresniť zvolením požadovanej kategórie.
Natierané rezne + semienková ryža >>
Natierané rezne + semienková ryža >>
Natierané rezne + semienková ryža >>

Copyright ©2007 nadhlad.sk   Všetky práva vyhradené

Domov...suroviny a neviem čo uvariť.
Natierané rezne + semienková ryža >>
recepty / Bravčové mäso / Natierané rezne + semienková ryža
QR kód s odkazom na recept
pre vaše mobilné zariadenie.
QR kód s odkazom na recept pre vaše mobilné zariadenie
Zdieľať pošli na vybrali.sme.sk vytlačit recept
Natierané rezne + semienková ryža >>

Natierané rezne + semienková ryža

Natierané rezne + semienková ryža >>
recept pridal: Bady - 30.03.2008
Natierané rezne + semienková ryža >>
surovinyNatierané rezne + semienková ryža >>

Natierané rezne + semienková ryža >>

bravčové mäso chudé (stehno)

Natierané rezne + semienková ryža >>

tahini (sezamova pasta)

Natierané rezne + semienková ryža >>

rasca (drvená)

Natierané rezne + semienková ryža >>

paprika mletá červená

Natierané rezne + semienková ryža >>

maslo

Natierané rezne + semienková ryža >>

soľ

Natierané rezne + semienková ryža >>

cesnak

Natierané rezne + semienková ryža >>

sójová omáčka

Natierané rezne + semienková ryžaNatierané rezne + semienková ryža >>
hodnotenie: hodnotenie: 4.36/5  4.36 / 5
(hlasov: 7)
Natierané rezne + semienková ryža >> postupNatierané rezne + semienková ryža >>

Nakrájané a vyklepané bravčové stehno (ja mäso nevyklepávam tĺčikom, ale narezávam tzv. pečiatkou na steaky) natri sezamovou pastou - tzv. Tahini, popráš drvenou rascou a osoľ. Samozrejme z oboch strán. Maslom vytri sklenenú zapekaciu misu a poukladaj do nej rezne. Popráš mletou červenou paprikou a na vrch poukladaj nakrájaný cesnak. Všetko to nakoniec pokvapkaj sójovou omáčkou a zalej vriacou vodou.

Misu zakry alobalom a šupni ju na 45 minút do rúry vyhriatej na 200 stupňov. Potom daj alobal dolu, pooblievaj rezne výpekom a ešte ich na 20 minút vráť do rúry.

Vyber si biele víno z chladničky. (Odporúčam Rulandské šedé, Chardonnay alebo Sauvignon.)

Najlepšia príloha k týmto rezňom je ryža so semienkami. Ja používam zmes na šalát (tekvicové, slnečnicové, piniové). Tie opražím na masle a len zmiešam s uvarenou guľatou ryžou.

MŇAM! MŇAM! MŇAM!

Keď si tieto rezne obľúbiš, nabudúce vyskúšaj použiť namiesto sezamovej pasty arašidové maslo (podľa možnosti nesladené). Uvidíš že aj táto varianta je výborná.

Dobrú chuť a nech ti padne na úžitok :o)))

pagerank Rank SK Site by OverLOOK design - načítanie 0.036s Sitemap XML 23.06.2017 14:12