Penne a´la Pachollini >> bgr
nadhlad.sk nadhlad.sk nadhlad.sk
undermenu
bgr Penne a´la Pachollini >>
Penne a´la Pachollini >>
Zadajte názov receptu alebo suroviny, ktorú chcete vyhľadať. Vyhľadávanie môžete upresniť zvolením požadovanej kategórie.
Penne a´la Pachollini >>
Penne a´la Pachollini >>
Penne a´la Pachollini >>

Copyright ©2007 nadhlad.sk   Všetky práva vyhradené

Domov...suroviny a neviem čo uvariť.
Penne a´la Pachollini >>
recepty / Cestoviny / Penne a´la Pachollini
QR kód s odkazom na recept
pre vaše mobilné zariadenie.
QR kód s odkazom na recept pre vaše mobilné zariadenie
Zdieľať vytlačit recept
Penne a´la Pachollini >>

Penne a´la Pachollini

Penne a´la Pachollini >>
recept pridal: AntiBarbie - 11.07.2007
Penne a´la Pachollini >>
surovinyPenne a´la Pachollini >>

2 PL

Penne a´la Pachollini >>

olej olivový

3 - 5 ks

Penne a´la Pachollini >>

cesnak

Penne a´la Pachollini >>

kari korenie

Penne a´la Pachollini >>

soľ

Penne a´la Pachollini >>

cestoviny (Penne - rúrky)

Penne a´la Pachollini >>

brokolica

Penne a´la PacholliniPenne a´la Pachollini >>
hodnotenie: hodnotenie: 4.15/5  4.15 / 5
(hlasov: 10)
Penne a´la Pachollini >> postupPenne a´la Pachollini >>

Môj obľúbený český kamarát, prezývaný Pachollini je náruživý milovník prírody a tramp. Široko-ďaleko má prechodené a prelozené všetky hory, pozná extrémne nálady počasia. Nepohodu zdoláva športovo a myslím, že aj vďaka tomu si vypestoval jedinečne nenáročný životný štýl.

Naposledy ma ohromil receptom na cestoviny, ktoré sú vo svojej jednoduchosti proste geniálne:

"V mierne osolenej vode uvaríš cestoviny - odporúčam penne (široké, krátke rúrky). Celozrnné sú zdravšie, hoci nebudú také náherne žltučké, ako keď použiješ klasické cestoviny z bielej múky. V pare uvaríš brokolicu rozdelenú na ružičky (nie príliš veľa), tak aby zmäkla, ale vyber ju z pary skôr než stratí sýtu zelenú farbu. Vo woku rozohreješ olivový olej (nesmie byť rozpálený!) a kratučko na ňom osmahneš 3-5 strúčikov prelisovaného cesnaku (alebo nakrájaného na tenšie plátočky). Pozor nech cesnak nespáliš! (Nesmie zhnednúť!) Prisyp k tomu kari korenie a zľahka popraž až bude zmes bublinkovať. Pridaj brokolicu, scedené penne, dobre premiešaj, prehrej a príp. dosoľ."

Tú chuť si zamilujete!

Penne a´la Pachollini >>
súvisiace recepty:
Cestoviny s brokolicou
Penne a´la Pachollini >>
    Site by OverLOOK design - načítanie 0.023s Sitemap XML 25.09.2023 08:28