Kokosové rezy >> bgr
nadhlad.sk nadhlad.sk nadhlad.sk
undermenu
bgr Kokosové rezy >>
Kokosové rezy >>
Zadajte názov receptu alebo suroviny, ktorú chcete vyhľadať. Vyhľadávanie môžete upresniť zvolením požadovanej kategórie.
Kokosové rezy >>
Kokosové rezy >>
Kokosové rezy >>

Copyright ©2007 nadhlad.sk   Všetky práva vyhradené

Domov...suroviny a neviem čo uvariť.
Kokosové rezy >>
recepty / Torty a zákusky / Kokosové rezy
QR kód s odkazom na recept
pre vaše mobilné zariadenie.
QR kód s odkazom na recept pre vaše mobilné zariadenie
Zdieľať vytlačit recept
Kokosové rezy >>

Kokosové rezy

Kokosové rezy >>
recept pridal: EfA - 27.07.2007
Kokosové rezy >>
surovinyKokosové rezy >>

5 ks

Kokosové rezy >>

vajce (cesto)

20 dg

Kokosové rezy >>

cukor práškový (cesto)

20 dg

Kokosové rezy >>

múka polohrubá (cesto)

0,5 dl

Kokosové rezy >>

olej (cesto)

0,5 dl

Kokosové rezy >>

voda (cesto)

1 ks

Kokosové rezy >>

kypriaci prášok do pečiva (cesto)

1 PL

Kokosové rezy >>

kakao (cesto)

2 dl

Kokosové rezy >>

mlieko (plnka)

30 dg

Kokosové rezy >>

cukor kryštálový (plnka)

20 dg

Kokosové rezy >>

kokos strúhaný (plnka)

25 dg

Kokosové rezy >>

maslo (plnka)

1 bal

Kokosové rezy >>

poleva čokoládová (poleva)

Kokosové rezyKokosové rezy >>
hodnotenie: hodnotenie: 4.73/5  4.73 / 5
(hlasov: 30)
Kokosové rezy >> postupKokosové rezy >>
Žĺtky vymiešame s cukrom dopenista. Postupne pridávame za stáleho miešania vodu, olej, múku, kypriaci prášok, kakao a tyhý sneh z bielkov. Spolu zľahka premiešame. Cesto dáme na vymastený, múkou vysypaný plech a vo vyhriatej rúre upečieme. Po upečení necháme vychladnúť.

Do mlieka dáme cukor, pridáme kokos, spolu uvaríme do zhustnutia. Do vychladnutej masy zamiešame maslo a zľahka premiešame. Pripravenú plnku natrieme na vychladnuté cesto.

Nad parou necháme rozpustiť čokoládu s maslom. Polevu rovnomerne rozotrieme na plnku, ktorú necháme stuhnúť.
Kokosové rezy >>
súvisiace recepty:
Kokosové rezy II.
Kokosové rezy >>
    Site by OverLOOK design - načítanie 0.026s Sitemap XML 22.09.2023 17:14