Premiešame múku so soľou, pridáme Palmarín pokrájaný na kúsky a vypracujeme hladké cesto.Postupne pridáme studenú vodu. Z vypracovaného cesta vytvarujeme hrudu a necháme ju vychladiť v chladničke.
Ošúpeme jablká a pokrájame ich na plátky.
Cesto si rozdelíme na 2 časti, jednu časť rozvalkáme a vyložíme ňou dno a boky formy na pečenie (vymastenej a múkou vysypanej) s priemerom cca 20cm.
Plátky jabĺk poukladáme na cesto, posypeme cukrom (časť môže byť škoricový, alebo sa môžu použiť klinčeky).
Druhú časť cesta rozvalkáme a prikryjeme ňou jablká, navlhčíme okraje oboch častí a spojíme ich.
Povrch cesta potrieme vajíčkom a poprepichujeme špáratkom.
Pečieme cca 40 minút na teplote 180°C.