Baklažány s provensálskym Hermelínom >> vegetariánske plnené baklažány, baklažány bez mäsa, s Enciánom, Plesnivcom, Camember či iným syrom s bielou pliesňou bgr
nadhlad.sk nadhlad.sk nadhlad.sk
undermenu
bgr Baklažány s provensálskym Hermelínom >> vegetariánske plnené baklažány, baklažány bez mäsa, s Enciánom, Plesnivcom, Camember či iným syrom s bielou pliesňou
Baklažány s provensálskym Hermelínom >> vegetariánske plnené baklažány, baklažány bez mäsa, s Enciánom, Plesnivcom, Camember či iným syrom s bielou pliesňou
Zadajte názov receptu alebo suroviny, ktorú chcete vyhľadať. Vyhľadávanie môžete upresniť zvolením požadovanej kategórie.
Baklažány s provensálskym Hermelínom >> vegetariánske plnené baklažány, baklažány bez mäsa, s Enciánom, Plesnivcom, Camember či iným syrom s bielou pliesňou
Baklažány s provensálskym Hermelínom >> vegetariánske plnené baklažány, baklažány bez mäsa, s Enciánom, Plesnivcom, Camember či iným syrom s bielou pliesňou
Baklažány s provensálskym Hermelínom >> vegetariánske plnené baklažány, baklažány bez mäsa, s Enciánom, Plesnivcom, Camember či iným syrom s bielou pliesňou

Copyright ©2007 nadhlad.sk   Všetky práva vyhradené

Domov...suroviny a neviem čo uvariť.
Baklažány s provensálskym Hermelínom >> vegetariánske plnené baklažány, baklažány bez mäsa, s Enciánom, Plesnivcom, Camember či iným syrom s bielou pliesňou
recepty / Ostatné bezmäsité jedlá / Baklažány s provensálskym Hermelínom
QR kód s odkazom na recept
pre vaše mobilné zariadenie.
QR kód s odkazom na recept pre vaše mobilné zariadenie
Zdieľať pošli na vybrali.sme.sk vytlačit recept
Baklažány s provensálskym Hermelínom >> vegetariánske plnené baklažány, baklažány bez mäsa, s Enciánom, Plesnivcom, Camember či iným syrom s bielou pliesňou

Baklažány s provensálskym Hermelínom

Baklažány s provensálskym Hermelínom >> vegetariánske plnené baklažány, baklažány bez mäsa, s Enciánom, Plesnivcom, Camember či iným syrom s bielou pliesňou
recept pridal: AntiBarbie - 29.09.2010
Baklažány s provensálskym Hermelínom >> vegetariánske plnené baklažány, baklažány bez mäsa, s Enciánom, Plesnivcom, Camember či iným syrom s bielou pliesňou
surovinyBaklažány s provensálskym Hermelínom >> vegetariánske plnené baklažány, baklažány bez mäsa, s Enciánom, Plesnivcom, Camember či iným syrom s bielou pliesňou

2 ks

Baklažány s provensálskym Hermelínom >> vegetariánske plnené baklažány, baklažány bez mäsa, s Enciánom, Plesnivcom, Camember či iným syrom s bielou pliesňou

baklažán

1 ks

Baklažány s provensálskym Hermelínom >> vegetariánske plnené baklažány, baklažány bez mäsa, s Enciánom, Plesnivcom, Camember či iným syrom s bielou pliesňou

pór (malý, alebo 7cm)

1 ks

Baklažány s provensálskym Hermelínom >> vegetariánske plnené baklažány, baklažány bez mäsa, s Enciánom, Plesnivcom, Camember či iným syrom s bielou pliesňou

cibuľa

3 ks

Baklažány s provensálskym Hermelínom >> vegetariánske plnené baklažány, baklažány bez mäsa, s Enciánom, Plesnivcom, Camember či iným syrom s bielou pliesňou

cesnak

120 g

Baklažány s provensálskym Hermelínom >> vegetariánske plnené baklažány, baklažány bez mäsa, s Enciánom, Plesnivcom, Camember či iným syrom s bielou pliesňou

syr plesňový (Hermelín, Encián, Plesnivec, Camember)

3 ks

Baklažány s provensálskym Hermelínom >> vegetariánske plnené baklažány, baklažány bez mäsa, s Enciánom, Plesnivcom, Camember či iným syrom s bielou pliesňou

paradajky

Baklažány s provensálskym Hermelínom >> vegetariánske plnené baklažány, baklažány bez mäsa, s Enciánom, Plesnivcom, Camember či iným syrom s bielou pliesňou

citrónová šťava (stačí pár kvapiek)

Baklažány s provensálskym Hermelínom >> vegetariánske plnené baklažány, baklažány bez mäsa, s Enciánom, Plesnivcom, Camember či iným syrom s bielou pliesňou

olej (olivový na varenie)

Baklažány s provensálskym Hermelínom >> vegetariánske plnené baklažány, baklažány bez mäsa, s Enciánom, Plesnivcom, Camember či iným syrom s bielou pliesňou

soľ

Baklažány s provensálskym Hermelínom >> vegetariánske plnené baklažány, baklažány bez mäsa, s Enciánom, Plesnivcom, Camember či iným syrom s bielou pliesňou

čierne korenie mleté

Baklažány s provensálskym Hermelínom >> vegetariánske plnené baklažány, baklažány bez mäsa, s Enciánom, Plesnivcom, Camember či iným syrom s bielou pliesňou

tymián (sušený)

Baklažány s provensálskym Hermelínom >> vegetariánske plnené baklažány, baklažány bez mäsa, s Enciánom, Plesnivcom, Camember či iným syrom s bielou pliesňou

rozmarín (mletý)

Baklažány s provensálskym Hermelínom >> vegetariánske plnené baklažány, baklažány bez mäsa, s Enciánom, Plesnivcom, Camember či iným syrom s bielou pliesňou

zázvor (sušený, mletý)

Baklažány s provensálskym HermelínomBaklažány s provensálskym Hermelínom >> vegetariánske plnené baklažány, baklažány bez mäsa, s Enciánom, Plesnivcom, Camember či iným syrom s bielou pliesňou
hodnotenie: hodnotenie: 5/5  5 / 5
(hlasov: 4)
Baklažány s provensálskym Hermelínom >> vegetariánske plnené baklažány, baklažány bez mäsa, s Enciánom, Plesnivcom, Camember či iným syrom s bielou pliesňoupostupBaklažány s provensálskym Hermelínom >> vegetariánske plnené baklažány, baklažány bez mäsa, s Enciánom, Plesnivcom, Camember či iným syrom s bielou pliesňou

Keď máte chuť na zapekané baklažány a nemáte radi mäso, tento recept sa vám určite zapáči.

Baklažány umyjeme, zbavíme stopky, prekrojíme pozdĺžne na polovice a vnútro vyberieme hlbokou lyžičkou. Na oleji osmažíme do mäkka nadrobno pokrájanú cibuľu, na kolieska nakrájaný pór. Potom osolíme, pridáme nakrájané vnútro z baklažánov, okoreníme, poriadne premiešame a opäť podusíme až do mäkka. Dáme rozohriať rúru na 220 stupňov. Medzitým si pripravíme ďalšie ingrediencie. Hermelín (najlepšie ochutený provensálskym korením) prekrojíme na polovice a každú polovicu na tenké mesiačiky. Paradajky umyjeme a nakrájame na kolieska. Vnútro baklažánových lodičiek trošku osolíme, pokvapkáme citrónovou šťavou a natrieme olivovým olejom. Nakoniec k podusenej zmesi pridáme prelisované strúčiky cesnaku a odstavíme zo sporáka. Baklažánové loďky uložíme do zapekacej misy tesne vedľa seba a začneme napĺňať. Najskôr ich naplníme pripravenou zmesou, navrch uložíme mesiačiky Hermelínu a na vrch poukladáme kolieska paradajok. Pokvapkáme olejom a cca 30min. zapekáme. Podávame teplé s kaiserkou či rožkom.

vegetariánske plnené baklažány, baklažány bez mäsa, s Enciánom, Plesnivcom, Camember či iným syrom s bielou pliesňou vegetariánske plnené baklažány, baklažány bez mäsa, s Enciánom, Plesnivcom, Camember či iným syrom s bielou pliesňou
Baklažány s provensálskym Hermelínom >> vegetariánske plnené baklažány, baklažány bez mäsa, s Enciánom, Plesnivcom, Camember či iným syrom s bielou pliesňou
súvisiace recepty:
Baklažánové loďky plnené mletým mäskom
Baklažány s provensálskym Hermelínom >> vegetariánske plnené baklažány, baklažány bez mäsa, s Enciánom, Plesnivcom, Camember či iným syrom s bielou pliesňou
pagerank Rank SK Site by OverLOOK design - načítanie 0.115s Sitemap XML 24.09.2017 14:20