Skvelé pečené karé >> šťavnaté karé v celku, divinové karé bgr
nadhlad.sk nadhlad.sk nadhlad.sk
undermenu
bgr Skvelé pečené karé >> šťavnaté karé v celku, divinové karé
Skvelé pečené karé >> šťavnaté karé v celku, divinové karé
Zadajte názov receptu alebo suroviny, ktorú chcete vyhľadať. Vyhľadávanie môžete upresniť zvolením požadovanej kategórie.
Skvelé pečené karé >> šťavnaté karé v celku, divinové karé
Skvelé pečené karé >> šťavnaté karé v celku, divinové karé
Skvelé pečené karé >> šťavnaté karé v celku, divinové karé

Copyright ©2007 nadhlad.sk   Všetky práva vyhradené

Domov...suroviny a neviem čo uvariť.
Skvelé pečené karé >> šťavnaté karé v celku, divinové karé
recepty / Bravčové mäso / Skvelé pečené karé
QR kód s odkazom na recept
pre vaše mobilné zariadenie.
QR kód s odkazom na recept pre vaše mobilné zariadenie
Zdieľať vytlačit recept
Skvelé pečené karé >> šťavnaté karé v celku, divinové karé

Skvelé pečené karé

Skvelé pečené karé >> šťavnaté karé v celku, divinové karé
recept pridal: AntiBarbie - 25.11.2010
Skvelé pečené karé >> šťavnaté karé v celku, divinové karé
surovinySkvelé pečené karé >> šťavnaté karé v celku, divinové karé

750 g

Skvelé pečené karé >> šťavnaté karé v celku, divinové karé

bravčové karé (vykostené v celku)

5 g

Skvelé pečené karé >> šťavnaté karé v celku, divinové karé

slanina (údená)

Skvelé pečené karé >> šťavnaté karé v celku, divinové karé

soľ

2 PL

Skvelé pečené karé >> šťavnaté karé v celku, divinové karé

korenie na divinu

4 ks

Skvelé pečené karé >> šťavnaté karé v celku, divinové karé

cesnak (nakrájaný na hrubšie plátky)

3 PL

Skvelé pečené karé >> šťavnaté karé v celku, divinové karé

solamyl

Skvelé pečené karéSkvelé pečené karé >> šťavnaté karé v celku, divinové karé
hodnotenie: hodnotenie: 4.75/5  4.75 / 5
(hlasov: 2)
Skvelé pečené karé >> šťavnaté karé v celku, divinové karépostupSkvelé pečené karé >> šťavnaté karé v celku, divinové karé

Rúru dáme rozohriať na 230 stupňov. Na dno plastového obalu zo zmzliny (v tvare vaničky) rovnomerne nasypte Solamyl. Zapekaciu misu treba vytrieť slaninkou (zmäknutou pri izbovej teplote) a potom ju nakrájať na menšie kúsky, ktoré opražíme na panvici až kým nepustia všetok tuk. Opražené kúsky slaniny preložíme do zapekacej misy, tuk necháme na panvici. Kus mäska je najskôr dobré umyť a osušiť papierovými utierkami. Potom ho z každej strany osolíme a okoreníme. (Namiesto korenia na divinu môžete použiť aj klasické čierne korenie, alebo napr. mletý rozmarín. Vašim chutiam sa medze nekladú.) Potom rozohrejte panvicu so slaninkovým tukom a mäsko na ňom krátko opražte zo všetkých strán. Potom opražené mäsko preložte do misky so Solamylom a dobre ho v ňom zo všetkých strán vyváľajte. Teraz vložte zapekaciu misu do rúry, aby sa rozohriala. Ostrým nožom do mäska napichajte zárezy, do ktorých natlačíte cesnakové plátky. Prešpikované mäsko preložte do zapekacej misy a všetko čo ostalo v miske (mäsovú šťavu, zvyšný Solamyl a korenie) rozmiešajte v cca 1/2dl studenej vody. Podlejte tým mäso, zakryte vrchnákom zapekacej misy, alebo alobalom a nechajte piecť 30min. Potom mäso vyberte, oblejte výpekom, zakryte a znova vložte do rúry. Teplotu stiahnite na 200 stupňov a pečte ešte asi 1 hod. Ak je mäso príliš vysoké, môžete ho ešte v polčase pooblievať výpekom, príp. otočiť.

 

Servírujte nakrájané na plátky s knedľou alebo zemiakmi a brusnicovým džemom, či horúcim lesným ovocím na karamele.

šťavnaté karé v celku, divinové karé šťavnaté karé v celku, divinové karé
Skvelé pečené karé >> šťavnaté karé v celku, divinové karé
súvisiace recepty:
Famózne zemiaky
Skvelé pečené karé >> šťavnaté karé v celku, divinové karé
    Site by OverLOOK design - načítanie 0.023s Sitemap XML 22.09.2023 17:49