Bravčové v celku na pórovej omáčke >> bgr
nadhlad.sk nadhlad.sk nadhlad.sk
undermenu
bgr Bravčové v celku na pórovej omáčke >>
Bravčové v celku na pórovej omáčke >>
Zadajte názov receptu alebo suroviny, ktorú chcete vyhľadať. Vyhľadávanie môžete upresniť zvolením požadovanej kategórie.
Bravčové v celku na pórovej omáčke >>
Bravčové v celku na pórovej omáčke >>
Bravčové v celku na pórovej omáčke >>

Copyright ©2007 nadhlad.sk   Všetky práva vyhradené

Domov...suroviny a neviem čo uvariť.
Bravčové v celku na pórovej omáčke >>
recepty / Bravčové mäso / Bravčové v celku na pórovej omáčke
QR kód s odkazom na recept
pre vaše mobilné zariadenie.
QR kód s odkazom na recept pre vaše mobilné zariadenie
Zdieľať pošli na vybrali.sme.sk vytlačit recept
Bravčové v celku na pórovej omáčke >>

Bravčové v celku na pórovej omáčke

Bravčové v celku na pórovej omáčke >>
recept pridal: AntiBarbie - 27.07.2011
Bravčové v celku na pórovej omáčke >>
surovinyBravčové v celku na pórovej omáčke >>

1000 g

Bravčové v celku na pórovej omáčke >>

bravčové stehno

1 ks

Bravčové v celku na pórovej omáčke >>

pór

2 ks

Bravčové v celku na pórovej omáčke >>

cesnak

Bravčové v celku na pórovej omáčke >>

korenie na gyros

Bravčové v celku na pórovej omáčke >>

soľ

1 dl

Bravčové v celku na pórovej omáčke >>

olej

Bravčové v celku na pórovej omáčke >>

múka hladká

Bravčové v celku na pórovej omáčkeBravčové v celku na pórovej omáčke >>
hodnotenie: hodnotenie: 5/5  5 / 5
(hlasov: 2)
Bravčové v celku na pórovej omáčke >> postupBravčové v celku na pórovej omáčke >>

Pór umyjeme zvonka, nakrájame na krúžky, v sitku ešte poriadne premyjeme a necháme odkvapkať. Mäso umyjeme, osušíme papierovou utierkou, zo všetkých strán osolíme a poriadne vyváľame v korení na gyros. Potom v hrnci rozohrejeme olej a mäso na ňom zo všetkých strán opražíme. Na chvíľku ho vyberieme von a

chvíľku na ňom popražíme pripravený pór. Pór v hrnci dobre osolíme, na vrch uložíme odložené mäso a zalejeme vriacou vodou, tak aby bola väčšina mäsa pod vodou. Po zovretí varíme pod pokrievkou na miernom plameni až 2 hod., pričom mäso občas obrátime. Cca 5 min. pred dovarením pridáme do hrnca prelisovaný cesnak. Keď je mäsko hotové, opäť ho vyberieme. Nakrájame ho na plátky, ktoré zatiaľ necháme spojené, aby mäso nechladlo príliš rýchlo. Pór so šťavou rozmixujeme ponorným mixérom a postupne prisypávame/ primiešavame hladkú múku. Za stáleho miešanie necháme prejsť varom a ak sa vytvoria hrudky, omáčku premixujeme. Nakrájané mäsko vložíme späť do hrnca a necháme ohriať. Servírujeme s varenými zemiakmi a šalátom, alebo klasicky - s knedľou.

Bravčové v celku na pórovej omáčke >>
súvisiace recepty:
Bravčová sviečková
Bravčové v celku na pórovej omáčke >>
pagerank Rank SK Site by OverLOOK design - načítanie 0.055s Sitemap XML 23.08.2017 06:27