Zapekaný stopkový zeler >> bgr
nadhlad.sk nadhlad.sk nadhlad.sk
undermenu
bgr Zapekaný stopkový zeler >>
Zapekaný stopkový zeler >>
Zadajte názov receptu alebo suroviny, ktorú chcete vyhľadať. Vyhľadávanie môžete upresniť zvolením požadovanej kategórie.
Zapekaný stopkový zeler >>
Zapekaný stopkový zeler >>
Zapekaný stopkový zeler >>

Copyright ©2007 nadhlad.sk   Všetky práva vyhradené

Domov...suroviny a neviem čo uvariť.
Zapekaný stopkový zeler >>
recepty / Ostatné / Zapekaný stopkový zeler
QR kód s odkazom na recept
pre vaše mobilné zariadenie.
QR kód s odkazom na recept pre vaše mobilné zariadenie
Zdieľať pošli na vybrali.sme.sk vytlačit recept
Zapekaný stopkový zeler >>

Zapekaný stopkový zeler

Zapekaný stopkový zeler >>
recept pridal: AntiBarbie - 01.03.2012
Zapekaný stopkový zeler >>
surovinyZapekaný stopkový zeler >>

300-400 g

Zapekaný stopkový zeler >>

zeler (stopkový)

200-250 ml

Zapekaný stopkový zeler >>

smotana kyslá

200 g

Zapekaný stopkový zeler >>

slanina s mäsom (oravská)

150 g

Zapekaný stopkový zeler >>

syr tvrdý (Ementaler)

1-2 ks

Zapekaný stopkový zeler >>

vajce

Zapekaný stopkový zeler >>

olej olivový

Zapekaný stopkový zeler >>

strúhanka

Zapekaný stopkový zeler >>

soľ

Zapekaný stopkový zeler >>

čierne korenie mleté

príp.

Zapekaný stopkový zeler >>

paprika mletá červená

Zapekaný stopkový zelerZapekaný stopkový zeler >>
hodnotenie: hodnotenie: 4.75/5  4.75 / 5
(hlasov: 2)
Zapekaný stopkový zeler >> postupZapekaný stopkový zeler >>

Umyté stopky zeleru povaríme cca 15 min. v slanej vode. Necháme odkvapkať. Zapekaciu misu vymastíme olejom a vysypeme strúhankou. Vložíme 1 vrstvu zeleru do misy, osolíme, naukladáme slaninu a natvrdo uvarené vajce (obe nakrájané na kocky), syr nakrájaný na plátky a po lyžiciach smotanu. Trošku posypeme strúhankou a postup zopakujeme v 2 vrstve. Vrch môžeme posypat paprikou. Nádobu zakryjeme alobalom, vložíme do horúcej rúry a pri 230°C zapekáme cca 50min. Nakoniec odokryjeme a kratučko opečieme vrch. 

pagerank Rank SK Site by OverLOOK design - načítanie 0.058s Sitemap XML 24.08.2017 08:34