Čokoládová poleva z čokolády a šľahačkovej smotany - Ganáž (Ganache) >> bgr
nadhlad.sk nadhlad.sk nadhlad.sk
undermenu
bgr Čokoládová poleva z čokolády a šľahačkovej smotany - Ganáž (Ganache) >>
Čokoládová poleva z čokolády a šľahačkovej smotany - Ganáž (Ganache) >>
Zadajte názov receptu alebo suroviny, ktorú chcete vyhľadať. Vyhľadávanie môžete upresniť zvolením požadovanej kategórie.
Čokoládová poleva z čokolády a šľahačkovej smotany - Ganáž (Ganache) >>
Čokoládová poleva z čokolády a šľahačkovej smotany - Ganáž (Ganache) >>
Čokoládová poleva z čokolády a šľahačkovej smotany - Ganáž (Ganache) >>

Copyright ©2007 nadhlad.sk   Všetky práva vyhradené

Domov...suroviny a neviem čo uvariť.
Čokoládová poleva z čokolády a šľahačkovej smotany - Ganáž (Ganache) >>
recepty / Vianočné pečenie / Čokoládová poleva z čokolády a šľahačkovej smotany - Ganáž (Ganache)
QR kód s odkazom na recept
pre vaše mobilné zariadenie.
QR kód s odkazom na recept pre vaše mobilné zariadenie
Zdieľať pošli na vybrali.sme.sk vytlačit recept
Čokoládová poleva z čokolády a šľahačkovej smotany - Ganáž (Ganache) >>

Čokoládová poleva z čokolády a šľahačkovej smotany - Ganáž (Ganache)

Čokoládová poleva z čokolády a šľahačkovej smotany - Ganáž (Ganache) >>
recept pridal: AntiBarbie - 29.12.2012
Čokoládová poleva z čokolády a šľahačkovej smotany - Ganáž (Ganache) >>
surovinyČokoládová poleva z čokolády a šľahačkovej smotany - Ganáž (Ganache) >>

306 (220) /100/ g

Čokoládová poleva z čokolády a šľahačkovej smotany - Ganáž (Ganache) >>

čokoláda (s vysokým obsahom kakaa)

250 (180) /80/ g

Čokoládová poleva z čokolády a šľahačkovej smotany - Ganáž (Ganache) >>

smotana na šľahanie (33%)

39 (28) /14/ g

Čokoládová poleva z čokolády a šľahačkovej smotany - Ganáž (Ganache) >>

maslo

1 PL

Čokoládová poleva z čokolády a šľahačkovej smotany - Ganáž (Ganache) >>

rum

hodnotenie: hodnotenie: 5/5  5 / 5
(hlasov: 1)
Čokoládová poleva z čokolády a šľahačkovej smotany - Ganáž (Ganache) >> postupČokoládová poleva z čokolády a šľahačkovej smotany - Ganáž (Ganache) >>

Kvalita polevy závisí od použitej čokolády, odporúčame horkú s min. 60% podielom kakaa.

Dôležité! Skôr ako začnete nanášať túto polevu na tortu, je nutné VŽDY tortu vopred VYCHLADIŤ!

 

MNOŽSTVO INGREDENCÍ SI URČITE PODĽA POTREBY (typ zátvorky).

 

Šľahacku povaríme, no tesne pred bodom varu vypneme a primešame do nej všetky ostatné ingredencie. Poriadne vymiešame na hladkú hmotu, necháme chvíľu odstáť, ale ešte teplú vylejeme na pripravenú tortu /koláč/. Nalejeme na do prostriedku a roztierame do strán.

pagerank Rank SK Site by OverLOOK design - načítanie 0.04s Sitemap XML 23.08.2017 06:25