Pečený bôčik na kyslej kapuste >> bgr
nadhlad.sk nadhlad.sk nadhlad.sk
undermenu
bgr Pečený bôčik na kyslej kapuste >>
Pečený bôčik na kyslej kapuste >>
Zadajte názov receptu alebo suroviny, ktorú chcete vyhľadať. Vyhľadávanie môžete upresniť zvolením požadovanej kategórie.
Pečený bôčik na kyslej kapuste >>
Pečený bôčik na kyslej kapuste >>
Pečený bôčik na kyslej kapuste >>

Copyright ©2007 nadhlad.sk   Všetky práva vyhradené

Domov...suroviny a neviem čo uvariť.
Pečený bôčik na kyslej kapuste >>
recepty / Bravčové mäso / Pečený bôčik na kyslej kapuste
QR kód s odkazom na recept
pre vaše mobilné zariadenie.
QR kód s odkazom na recept pre vaše mobilné zariadenie
Zdieľať vytlačit recept
Pečený bôčik na kyslej kapuste >>

Pečený bôčik na kyslej kapuste

Pečený bôčik na kyslej kapuste >>
recept pridal: Bady - 12.03.2008
Pečený bôčik na kyslej kapuste >>
surovinyPečený bôčik na kyslej kapuste >>

1 kg

Pečený bôčik na kyslej kapuste >>

bravčový bôčik

Pečený bôčik na kyslej kapuste >>

kapusta (kyslá kvasená)

Pečený bôčik na kyslej kapuste >>

čierne korenie mleté

Pečený bôčik na kyslej kapuste >>

paprika mletá červená

Pečený bôčik na kyslej kapuste >>

rasca (drvená)

Pečený bôčik na kyslej kapuste >>

soľ

Pečený bôčik na kyslej kapustePečený bôčik na kyslej kapuste >>
hodnotenie: hodnotenie: 4.88/5  4.88 / 5
(hlasov: 45)
Pečený bôčik na kyslej kapuste >> postupPečený bôčik na kyslej kapuste >>

Príprava pečeného bôčika nie je vôbec zložitá. Zvládneš ju s ľahkosťou ak si práve teraz dostal chuť na toto jednoduché sedliacke "žradielko".

Keď máš všetky suroviny pripravené a zapol si rúru, tak si olejom namaž plech. (Ja ho mažem rukami a vždy si doňho niečo namalujem. Napríklad totoSmile). Potom plech vystel kyslou kvasenou kapustou bez šťavy. Keď budeš kupovať na trhu "zeló od starenky lebo od starečka" vyber si také, ktoré nie je príliš slané. Kapusta totiž po každom pečení zoslanie. Podlej ju 2-3 dl teplej vody. Naporcuj bôčik a posoľ ho, posyp čierným korením, paprikou a rascou. Samozrejme z oboch strán. Poukladaj na kapustu v plechu. Keď chceš, pridaj plátky cesnaku. Šupni to všetko do rúry a nastav ju na 180 stupňov. Približne za 45 minút z nej vyberieš plech s chrumkavým, šťavnatým bôčikom. 

Keď máš dobrý žlčník, tak si ho naserviruj na zemiakovú placku. Výborný je aj s čerstvým chlebom. Ak si k nemu budeš usrkávať z Frankovky, volíš si tú najvyberanejšiu chuťovú kombináciu. NECH TI PADNE NA ÚŽITOK!

PS: Ak si bôčik piekol aj pre partnerku a pôjdeš jej dať božtek po dobrom jedle, nezabudni si utrieť ústa.Wink

    Site by OverLOOK design - načítanie 0.024s Sitemap XML 02.10.2023 14:38