Voňavé kuracie soté >> bgr
nadhlad.sk nadhlad.sk nadhlad.sk
undermenu
bgr Voňavé kuracie soté >>
Voňavé kuracie soté >>
Zadajte názov receptu alebo suroviny, ktorú chcete vyhľadať. Vyhľadávanie môžete upresniť zvolením požadovanej kategórie.
Voňavé kuracie soté >>
Voňavé kuracie soté >>
Voňavé kuracie soté >>

Copyright ©2007 nadhlad.sk   Všetky práva vyhradené

Domov...suroviny a neviem čo uvariť.
Voňavé kuracie soté >>
recepty / Kuracie mäso / Voňavé kuracie soté
QR kód s odkazom na recept
pre vaše mobilné zariadenie.
QR kód s odkazom na recept pre vaše mobilné zariadenie
Zdieľať vytlačit recept
Voňavé kuracie soté >>

Voňavé kuracie soté

Voňavé kuracie soté >>
recept pridal: AntiBarbie - 04.11.2007
Voňavé kuracie soté >>
surovinyVoňavé kuracie soté >>

500 g

Voňavé kuracie soté >>

kuracie mäso – prsia

2 ks

Voňavé kuracie soté >>

jogurt biely malý (s vyšším % tuku)

1 ks

Voňavé kuracie soté >>

cibuľa (veľká)

Voňavé kuracie soté >>

zázvor (čerstvý, asi 10 cm dlhý kúsok)

Voňavé kuracie soté >>

cesnak (2 strúčiky)

Voňavé kuracie soté >>

citrónová kôra (z 1 citróna)

Voňavé kuracie soté >>

mäta (čerstvá, asi 5 veľkých lístkov)

2 ČL

Voňavé kuracie soté >>

horčicové semienko

1 ČL

Voňavé kuracie soté >>

citrónová tráva mletá

1 ČL

Voňavé kuracie soté >>

rasca (drvená)

Voňavé kuracie soté >>

škorica mletá (1 štipka)

1 bal

Voňavé kuracie soté >>

šafrán (= 1 štipka)

Voňavé kuracie soté >>

klinčeky (1 ks)

Voňavé kuracie soté >>

olej

Voňavé kuracie soté >>

soľ

Voňavé kuracie sotéVoňavé kuracie soté >>
hodnotenie: hodnotenie: 4.69/5  4.69 / 5
(hlasov: 8)
Voňavé kuracie soté >> postupVoňavé kuracie soté >>

Indický recept na zdravé, diétne a veľmi exotické jedlo.

Zázvor ošúpeme a nastrúhame najemno na malom strúhadle. Pretlačíme cesnakové strúčiky. Citrón umyjeme, osušíme na nastrúhame jeho kôru. Mätu najemno nakrájame.

V mažiariku rozdrvíme 1 klinček, horčicové semienka, drvenú rascu a spojíme s citrónovou trávou.

Do misy vylejeme 2 jogurty (ak chcete kura viac šťavnaté, použite 1 tučný a 1 odtučnený) a primiešame Zázvor, cesnak, mätu, citrónovú kôru, drvené koreniny, škoricu a šafrán, ktorý jogurtu dodá krásnu žltú farbu.

Kuracie mäso nakrájame na menšie kocky, vložíme do pripravenej jogurtovej zmesi a necháme ho 1-2 hod. marinovať.

Potom nakrájame cibuľu najemno a podusíme na rozpálenom oleji a osolíme. Pridáme kura aj s marinádou a za občasného miešania dusíme 25 min.

Servírujeme s ryžou (napr. naturálnou na cibuli s kari korením).

Voňavé kuracie soté >>
súvisiace recepty:
Indické šošovicové kura
Voňavé kuracie soté >>
    Site by OverLOOK design - načítanie 0.032s Sitemap XML 25.09.2023 07:25