Kuracie stehná s tekvicou >> bgr
nadhlad.sk nadhlad.sk nadhlad.sk
undermenu
bgr Kuracie stehná s tekvicou >>
Kuracie stehná s tekvicou >>
Zadajte názov receptu alebo suroviny, ktorú chcete vyhľadať. Vyhľadávanie môžete upresniť zvolením požadovanej kategórie.
Kuracie stehná s tekvicou >>
Kuracie stehná s tekvicou >>
Kuracie stehná s tekvicou >>

Copyright ©2007 nadhlad.sk   Všetky práva vyhradené

Domov...suroviny a neviem čo uvariť.
Kuracie stehná s tekvicou >>
recepty / Kuracie mäso / Kuracie stehná s tekvicou
QR kód s odkazom na recept
pre vaše mobilné zariadenie.
QR kód s odkazom na recept pre vaše mobilné zariadenie
Zdieľať vytlačit recept
Kuracie stehná s tekvicou >>

Kuracie stehná s tekvicou

Kuracie stehná s tekvicou >>
recept pridal: kvetinka - 28.11.2007
Kuracie stehná s tekvicou >>
surovinyKuracie stehná s tekvicou >>

1,5 kg

Kuracie stehná s tekvicou >>

kuracie stehná

900 g

Kuracie stehná s tekvicou >>

tekvica

1 PL

Kuracie stehná s tekvicou >>

olej olivový

1 ks

Kuracie stehná s tekvicou >>

cibuľa

4 ks

Kuracie stehná s tekvicou >>

cesnak

200 ml

Kuracie stehná s tekvicou >>

víno biele

2 PL

Kuracie stehná s tekvicou >>

paradajkový pretlak

2 ks

Kuracie stehná s tekvicou >>

bobkový list

1/2 ČL

Kuracie stehná s tekvicou >>

tymián (sušený)

460 g

Kuracie stehná s tekvicou >>

fazuľa (veľká biela v konzerve)

Kuracie stehná s tekvicou >>

soľ

Kuracie stehná s tekvicou >>

čierne korenie mleté

hodnotenie: hodnotenie: 5/5  5 / 5
(hlasov: 2)
Kuracie stehná s tekvicou >> postupKuracie stehná s tekvicou >>

Stehná umyjeme, osušíme papierovým obrúskom a ochutíme soľou a mletým čiernym korením. Vo veľkom ohňovzdornom hrnci zohrejeme olej, vložíme stehná a opekáme z oboch strán asi 6 minút dozlatista. Mäso vyberieme na tanier.

Ošúpanú cibuľu a cesnak nahrubo posekáme. Pridáme do hrnca a na miernom ohni opekáme asi 3 minúty domäkka. Pridáme víno, paradajkový pretlak, bobkový list, timian a lyžičku soli. Vložíme kuracie stehná, necháme zovrieť a prikryjeme. Dáme piecť do vyhriatej rúry (180°C) na 20 minút.

Tekvicu prekrojíme, odstránime jadierka, olúpeme na väčšie kúsky. Fazuľu precedíme a spolu s tekviciou pridáme k mäsu, prikryjeme a pečieme ďalších 20 až 30 minút, kým mäso aj tekvica nie sú úplne mäkké. Pred podávaním vyberieme bobkové listy.

    Site by OverLOOK design - načítanie 0.022s Sitemap XML 25.09.2023 08:28