Silvestrovské krevety >> bgr
nadhlad.sk nadhlad.sk nadhlad.sk
undermenu
bgr Silvestrovské krevety >>
Silvestrovské krevety >>
Zadajte názov receptu alebo suroviny, ktorú chcete vyhľadať. Vyhľadávanie môžete upresniť zvolením požadovanej kategórie.
Silvestrovské krevety >>
Silvestrovské krevety >>
Silvestrovské krevety >>

Copyright ©2007 nadhlad.sk   Všetky práva vyhradené

Domov...suroviny a neviem čo uvariť.
Silvestrovské krevety >>
recepty / Ostatné mäsité jedlá / Silvestrovské krevety
QR kód s odkazom na recept
pre vaše mobilné zariadenie.
QR kód s odkazom na recept pre vaše mobilné zariadenie
Zdieľať vytlačit recept
Silvestrovské krevety >>

Silvestrovské krevety

Silvestrovské krevety >>
recept pridal: Monika - 04.01.2008
Silvestrovské krevety >>
surovinySilvestrovské krevety >>

2 PL

Silvestrovské krevety >>

olej olivový (alebo 60g masla)

4 ks

Silvestrovské krevety >>

cesnak (strúčiky)

500 g

Silvestrovské krevety >>

krevety (tigrie, rozmrazené)

2 PL

Silvestrovské krevety >>

víno biele (suché, alebo citr. šťava)

Silvestrovské krevety >>

petržlenová vňať

Silvestrovské krevety >>

soľ (morská)

Silvestrovské krevety >>

čierne korenie mleté

Silvestrovské krevetySilvestrovské krevety >>
hodnotenie: hodnotenie: 4.5/5  4.5 / 5
(hlasov: 7)
Silvestrovské krevety >> postupSilvestrovské krevety >>
Na panvici rozohrejeme olivový olej spolu s roztlačeným cesnakom a smažíme, kým cesnak nezačne „syčať".
Pridáme krevety, premiešame a prilejeme biele víno, alebo citrónovú šťavu a za občasného miešania varíme, kým krevety nezružovejú.
Nakoniec primiešame petržlenovú vňať, dochutíme soľou a korením.

Podávame s ryžou alebo s chrumkavými toustami.

V niektorých receptoch píšu, že krevety sa pred úpravou na panvici majú chvíľu variť vo vode s pokrájanými citrónmi, ale ja to tak nerobím.
Silvestrovské krevety >>
súvisiace recepty:
Obrie krevety na masle s citrónom
Silvestrovské krevety >>
    Site by OverLOOK design - načítanie 0.029s Sitemap XML 02.04.2023 10:55