Losos so šťavelovou omáčkou >> bgr
nadhlad.sk nadhlad.sk nadhlad.sk
undermenu
bgr Losos so šťavelovou omáčkou >>
Losos so šťavelovou omáčkou >>
Zadajte názov receptu alebo suroviny, ktorú chcete vyhľadať. Vyhľadávanie môžete upresniť zvolením požadovanej kategórie.
Losos so šťavelovou omáčkou >>
Losos so šťavelovou omáčkou >>
Losos so šťavelovou omáčkou >>

Copyright ©2007 nadhlad.sk   Všetky práva vyhradené

Domov...suroviny a neviem čo uvariť.
Losos so šťavelovou omáčkou >>
recepty / Ryby / Losos so šťavelovou omáčkou
QR kód s odkazom na recept
pre vaše mobilné zariadenie.
QR kód s odkazom na recept pre vaše mobilné zariadenie
Zdieľať pošli na vybrali.sme.sk vytlačit recept
Losos so šťavelovou omáčkou >>

Losos so šťavelovou omáčkou

Losos so šťavelovou omáčkou >>
recept pridal: otchka - 10.01.2008
Losos so šťavelovou omáčkou >>
surovinyLosos so šťavelovou omáčkou >>

4 porcie

Losos so šťavelovou omáčkou >>

losos (čerstvý)

10 cl

Losos so šťavelovou omáčkou >>

víno biele

8 cl

Losos so šťavelovou omáčkou >>

ústricová omáčka

2 ks

Losos so šťavelovou omáčkou >>

cibuľa (šalotka)

30 cl

Losos so šťavelovou omáčkou >>

smotana na varenie

1 kytička

Losos so šťavelovou omáčkou >>

šťavel

Losos so šťavelovou omáčkou >>

soľ

Losos so šťavelovou omáčkou >>

čierne korenie mleté

Losos so šťavelovou omáčkou >>

rasca (mletá)

Losos so šťavelovou omáčkou >>

olej olivový (alebo maslo)

Losos so šťavelovou omáčkou >> postupLosos so šťavelovou omáčkou >>

Lososa nakoreníme, polejeme olivovým olejom alebo maslom a dáme piecť do rúry.
Kým sa upečie, pripravíme omáčku - víno a ústricovú omáčku nalejeme do hrnca. Pridáme nasekanú šalotku a dáme na oheň. Varíme, až kým sa väčšina tekutiny nevyparí. Potom pridáme smotanu a necháme povariť. Občas premiešame a počkáme, kým omáčka mierne nezhustne.
Odstavíme z ohňa a pridáme na drobno nasekaný šťaveľ.
Porcie lososa dáme na tanier a zalejeme omáčkou.

Podávame s varenými alebo pečenými zemiakmi.

pagerank Rank SK Site by OverLOOK design - načítanie 0.036s Sitemap XML 23.10.2017 11:33