Čokoládový koláč s mandarinkovou želatinou >> bgr
nadhlad.sk nadhlad.sk nadhlad.sk
undermenu
bgr Čokoládový koláč s mandarinkovou želatinou >>
Čokoládový koláč s mandarinkovou želatinou >>
Zadajte názov receptu alebo suroviny, ktorú chcete vyhľadať. Vyhľadávanie môžete upresniť zvolením požadovanej kategórie.
Čokoládový koláč s mandarinkovou želatinou >>
Čokoládový koláč s mandarinkovou želatinou >>
Čokoládový koláč s mandarinkovou želatinou >>

Copyright ©2007 nadhlad.sk   Všetky práva vyhradené

Domov...suroviny a neviem čo uvariť.
Čokoládový koláč s mandarinkovou želatinou >>
recepty / Koláče / Čokoládový koláč s mandarinkovou želatinou
QR kód s odkazom na recept
pre vaše mobilné zariadenie.
QR kód s odkazom na recept pre vaše mobilné zariadenie
Zdieľať pošli na vybrali.sme.sk vytlačit recept
Čokoládový koláč s mandarinkovou želatinou >>

Čokoládový koláč s mandarinkovou želatinou

Čokoládový koláč s mandarinkovou želatinou >>
recept pridal: Ľubica - 01.02.2008
Čokoládový koláč s mandarinkovou želatinou >>
surovinyČokoládový koláč s mandarinkovou želatinou >>

220 g

Čokoládový koláč s mandarinkovou želatinou >>

cukor práškový

220 g

Čokoládový koláč s mandarinkovou želatinou >>

hera/ hélia

120 g

Čokoládový koláč s mandarinkovou želatinou >>

múka polohrubá

6 ks

Čokoládový koláč s mandarinkovou želatinou >>

vajce

2 PL

Čokoládový koláč s mandarinkovou želatinou >>

kakao

1/2 bal

Čokoládový koláč s mandarinkovou želatinou >>

kypriaci prášok do pečiva

3 ks

Čokoládový koláč s mandarinkovou želatinou >>

mandarinkový kompót (konzerva)

2 ks

Čokoládový koláč s mandarinkovou želatinou >>

puding v prášku (vanilkový)

3 PL

Čokoládový koláč s mandarinkovou želatinou >>

cukor kryštálový

Čokoládový koláč s mandarinkovou želatinouČokoládový koláč s mandarinkovou želatinou >>
hodnotenie: hodnotenie: 4.81/5  4.81 / 5
(hlasov: 8)
Čokoládový koláč s mandarinkovou želatinou >> postupČokoládový koláč s mandarinkovou želatinou >>

Žĺtky, tuk, cukor a kakao vymiešať do peny. Pridáme sneh z bielkov, múku a prášok do pečiva.
Cesto dáme na vymastený a múkou vysypaný plech.
Pečieme v predhriatej rúre a upečený korpus necháme vychladnúť.
Potom sa môže koláč potrieť džemom (napr.čučoriedkový), na vrch poukladať mandarinky z 3 konzerv (alebo iné ovocie).
Potom zalejeme ovocie želatinou, ktorú uvaríme zo šťavy z kompótov, ktorú zmiešame s vodou (je možné pridať aj pomarančový džús) a doplníme do 1 litra tekutiny, pridáme 3 pol.lyžice kryštálového cukru (podľa chuti), 2 vanilkové pudingy.

Navrch môže ísť aj čokoládová poleva. Dobrú chuť.

pagerank Rank SK Site by OverLOOK design - načítanie 0.05s Sitemap XML 27.07.2017 02:50