Ázijské Tofu >> bgr
nadhlad.sk nadhlad.sk nadhlad.sk
undermenu
bgr Ázijské Tofu >>
Ázijské Tofu >>
Zadajte názov receptu alebo suroviny, ktorú chcete vyhľadať. Vyhľadávanie môžete upresniť zvolením požadovanej kategórie.
Ázijské Tofu >>
Ázijské Tofu >>
Ázijské Tofu >>

Copyright ©2007 nadhlad.sk   Všetky práva vyhradené

Domov...suroviny a neviem čo uvariť.
Ázijské Tofu >>
QR kód s odkazom na recept
pre vaše mobilné zariadenie.
QR kód s odkazom na recept pre vaše mobilné zariadenie
Zdieľať pošli na vybrali.sme.sk vytlačit recept
Ázijské Tofu >>

Ázijské Tofu

Ázijské Tofu >>
recept pridal: AntiBarbie - 05.02.2008
Ázijské Tofu >>
surovinyÁzijské Tofu >>

350 g

Ázijské Tofu >>

Tofu (bieleho, bez príchute)

40 g

Ázijské Tofu >>

sójová omáčka (tmavá, klasická)

1 ČL

Ázijské Tofu >>

Tamarind (hustý koncentrát)

Ázijské Tofu >>

olej

Ázijské TofuÁzijské Tofu >>
hodnotenie: hodnotenie: 4.7/5  4.7 / 5
(hlasov: 5)
Ázijské Tofu >> postupÁzijské Tofu >>

Tamarind je tmavá sladko-kyslá omáčka, ktorá sa obvykle používa do marinád a omáčok typu čatní. 

Tofu vyberieme z obalu (šťavu uchováme) na nakrájame na stredne veľké kocky. Do dobre uzatvárateľnej misky nalejeme šťavu z tofu, ktorú vo vnútri rovnomerne zmiešame so sójovou omáčkou a Tamarindom na tmavohnedú tekutú marinádu. Vložíme do nej kocky z tofu, zavrieme, zatrasieme ňou, aby sa marináda dostala k tofu zo všetkých strán. Keďže sójová omáčka je sama o sebe slaná a marináda sladko-kyslej ázijskej chuti, tofu už nemusíme dochucovať. Necháme ho odležať v pripravenej omáčke pri izbovej teplote min. 1 hod. Misku obraciame hore dnom každých 15 min. 

Na panvici rozohrejeme olej, na ktorom pripravené tofu krátko posmažíme/ podusíme aj so šťavou. 

Servírujeme s ochutenou ryžou.

Ázijské Tofu >>
súvisiace recepty:
Kung-Pao
Póriková ryža s hráškom
Ázijské Tofu >>
pagerank Rank SK Site by OverLOOK design - načítanie 0.051s Sitemap XML 19.10.2017 01:59