
 Kuracie soté ala cigánska recept pridal: Liv - 18.02.2008 
|
 |
kuracie mäso – prsia |
1-2 ks |
 |
vajce (podľa množstva mäsa) |
1 ČL |
 |
cukor práškový |
1/2 ČL |
 |
soľ |
1/2 ČL |
 |
vegeta |
1/2 ČL |
 |
čierne korenie mleté |
1/2 ČL |
 |
paprika mletá červená |
1-2 ČL |
 |
kečup |
2-3 ks |
 |
cesnak (strúčiky) |
|
 |
olej |
|  
hodnotenie: |
 |
4.73 / 5 |
(hlasov: 15) |
|    Najprv zmiešame vajcia s cukrom, koreninami, kečupom a roztlačeným cesnakom (príp. aj kari korenie) a dobre premiešame.
Potom vložíme kuracie prsia nakrájané na malé kocky, premiešame a dáme odležať do chladničky na pár hodín, najlepšie aj do druhého dňa.
Odležané mäsko opražíme na teflonovej panvici v troche oleja, dokým nie je mäkké.
Najlepšie chutí s ryžou alebo hranolkami a môžete k tomu vyskúšať trochu horčice, kečupu alebo tatárskej :o) ...
|