Zavárané sladkokyslé uhorky podľa Deka >> bgr
nadhlad.sk nadhlad.sk nadhlad.sk
undermenu
bgr Zavárané sladkokyslé uhorky podľa Deka >>
Zavárané sladkokyslé uhorky podľa Deka >>
Zadajte názov receptu alebo suroviny, ktorú chcete vyhľadať. Vyhľadávanie môžete upresniť zvolením požadovanej kategórie.
Zavárané sladkokyslé uhorky podľa Deka >>
Zavárané sladkokyslé uhorky podľa Deka >>
Zavárané sladkokyslé uhorky podľa Deka >>

Copyright ©2007 nadhlad.sk   Všetky práva vyhradené

Domov...suroviny a neviem čo uvariť.
Zavárané sladkokyslé uhorky podľa Deka >>
recepty / Zaváraniny / Zavárané sladkokyslé uhorky podľa Deka
QR kód s odkazom na recept
pre vaše mobilné zariadenie.
QR kód s odkazom na recept pre vaše mobilné zariadenie
Zdieľať pošli na vybrali.sme.sk vytlačit recept
Zavárané sladkokyslé uhorky podľa Deka >>

Zavárané sladkokyslé uhorky podľa Deka

Zavárané sladkokyslé uhorky podľa Deka >>
recept pridal: Stanley - 09.08.2008
Zavárané sladkokyslé uhorky podľa Deka >>
surovinyZavárané sladkokyslé uhorky podľa Deka >>

1,75 l

Zavárané sladkokyslé uhorky podľa Deka >>

voda (nálev)

1 hrnček

Zavárané sladkokyslé uhorky podľa Deka >>

cukor kryštálový (nálev)

20 ks

Zavárané sladkokyslé uhorky podľa Deka >>

sacharín (nálev)

1 ks

Zavárané sladkokyslé uhorky podľa Deka >>

nakladač Deko (nálev)

0,5 l

Zavárané sladkokyslé uhorky podľa Deka >>

ocot (nálev)

Zavárané sladkokyslé uhorky podľa Deka >>

kôpor

Zavárané sladkokyslé uhorky podľa Deka >>

uhorky

Zavárané sladkokyslé uhorky podľa Deka >>

mrkva

Zavárané sladkokyslé uhorky podľa Deka >>

cibuľa (malá)

Zavárané sladkokyslé uhorky podľa DekaZavárané sladkokyslé uhorky podľa Deka >>
hodnotenie: hodnotenie: 5/5  5 / 5
(hlasov: 5)
Zavárané sladkokyslé uhorky podľa Deka >> postupZavárané sladkokyslé uhorky podľa Deka >>
Nálev pripravíme z 1,75L vody, 1 hrnček kryštálového cukru, 20 ks sacharínu (umelé sladidlo) a nakladača "Deko". Všetko spolu rozmiešame a do rozpusteného nálevu ešte pridáme 0,5L octu a cca 5 minút povaríme (podľa návodu na "Deko").

Do pohárov dáme na dno kôpor alebo vinné listy, potom uhorky a medzi ne poukladáme na kolieska nakrájanú mrkvu a drobnú cibuľku. Kto chce ostrejšie, môže pridať chren alebo feferónky. Zalejeme vychladeným nálevom a sterilizujeme na 100°C 10 minút.
pagerank Rank SK Site by OverLOOK design - načítanie 0.037s Sitemap XML 24.11.2017 12:00