Račianske vinárske pagáče >> pagac pagace zahryz k vinu bgr
nadhlad.sk nadhlad.sk nadhlad.sk
undermenu
bgr Račianske vinárske pagáče >> pagac pagace zahryz k vinu
Račianske vinárske pagáče >> pagac pagace zahryz k vinu
Zadajte názov receptu alebo suroviny, ktorú chcete vyhľadať. Vyhľadávanie môžete upresniť zvolením požadovanej kategórie.
Račianske vinárske pagáče >> pagac pagace zahryz k vinu
Račianske vinárske pagáče >> pagac pagace zahryz k vinu
Račianske vinárske pagáče >> pagac pagace zahryz k vinu

Copyright ©2007 nadhlad.sk   Všetky práva vyhradené

Domov...suroviny a neviem čo uvariť.
Račianske vinárske pagáče >> pagac pagace zahryz k vinu
recepty / Slané pečivo / Račianske vinárske pagáče
QR kód s odkazom na recept
pre vaše mobilné zariadenie.
QR kód s odkazom na recept pre vaše mobilné zariadenie
Zdieľať vytlačit recept
Račianske vinárske pagáče >> pagac pagace zahryz k vinu

Račianske vinárske pagáče

Račianske vinárske pagáče >> pagac pagace zahryz k vinu
recept pridal: myfo - 19.08.2008
Račianske vinárske pagáče >> pagac pagace zahryz k vinu
surovinyRačianske vinárske pagáče >> pagac pagace zahryz k vinu

250 g

Račianske vinárske pagáče >> pagac pagace zahryz k vinu

múka hladká

5 g

Račianske vinárske pagáče >> pagac pagace zahryz k vinu

kypriaci prášok do pečiva (na špičku noža)

1 g

Račianske vinárske pagáče >> pagac pagace zahryz k vinu

soľ (trochu)

1 g

Račianske vinárske pagáče >> pagac pagace zahryz k vinu

vegeta

250 g

Račianske vinárske pagáče >> pagac pagace zahryz k vinu

tvaroh

250 g

Račianske vinárske pagáče >> pagac pagace zahryz k vinu

tuk rastlinný

2 ks

Račianske vinárske pagáče >> pagac pagace zahryz k vinu

zemiaky (uvarené v šupke)

3 PL

Račianske vinárske pagáče >> pagac pagace zahryz k vinu

smotana na šľahanie

1 ks

Račianske vinárske pagáče >> pagac pagace zahryz k vinu

vajce (na potretie)

hodnotenie: hodnotenie: 4.92/5  4.92 / 5
(hlasov: 6)
Račianske vinárske pagáče >> pagac pagace zahryz k vinupostupRačianske vinárske pagáče >> pagac pagace zahryz k vinu

Dáte variť zemiaky v šupke.

Do nádoby vložíte: múku, soľ, vegetu, tvaroh a rastlinný tuk.

Uvarené a očistené zemiaky nastrúhate do vyššie spomenutej nádoby a premiešate. Pridáte prášok do pečiva. Vypracujete cesto a necháte odstáť prinajmenšom dve hodiny.

 

Povykrajujete pagáče ľubovolnej veľkosti (Najlepšie tak, aby sa jeden pagáč dal zjesť na jeden hryz. 1:1). 

Poukladáte na papier na pečenie, ktorý už leží na plechu.

Potriete rozšľahaným vajcom.

Pečiete v rúre na 200°C asi 15 minút.

 

Odporúčam ako záhryz k suchému odrodovému vínu. Napríklad rízlingu vlašskému.

pagac pagace zahryz k vinu pagac pagace zahryz k vinu
    Site by OverLOOK design - načítanie 0.031s Sitemap XML 02.10.2023 03:16