Biela fazuľová nakyslo >> bgr
nadhlad.sk nadhlad.sk nadhlad.sk
undermenu
bgr Biela fazuľová nakyslo >>
Biela fazuľová nakyslo >>
Zadajte názov receptu alebo suroviny, ktorú chcete vyhľadať. Vyhľadávanie môžete upresniť zvolením požadovanej kategórie.
Biela fazuľová nakyslo >>
Biela fazuľová nakyslo >>
Biela fazuľová nakyslo >>

Copyright ©2007 nadhlad.sk   Všetky práva vyhradené

Domov...suroviny a neviem čo uvariť.
Biela fazuľová nakyslo >>
recepty / Polievky / Biela fazuľová nakyslo
QR kód s odkazom na recept
pre vaše mobilné zariadenie.
QR kód s odkazom na recept pre vaše mobilné zariadenie
Zdieľať vytlačit recept
Biela fazuľová nakyslo >>

Biela fazuľová nakyslo

Biela fazuľová nakyslo >>
recept pridal: Liv - 28.08.2008
Biela fazuľová nakyslo >>
surovinyBiela fazuľová nakyslo >>

1-2 dl

Biela fazuľová nakyslo >>

fazuľa (biela)

1 l

Biela fazuľová nakyslo >>

voda

3-4 ks

Biela fazuľová nakyslo >>

bobkový list

Biela fazuľová nakyslo >>

soľ

Biela fazuľová nakyslo >>

olej

Biela fazuľová nakyslo >>

múka hladká

1/2 l

Biela fazuľová nakyslo >>

mlieko

Biela fazuľová nakyslo >>

čierne korenie celé

Biela fazuľová nakyslo >>

ocot

Biela fazuľová nakysloBiela fazuľová nakyslo >>
hodnotenie: hodnotenie: 4.89/5  4.89 / 5
(hlasov: 9)
Biela fazuľová nakyslo >> postupBiela fazuľová nakyslo >>

Bielu fazuľu dáme do misky s vodou a necháme ju namočenú aspoň 12 hodín.


Potom ju uvaríme asi v 1 litre vody s 3-4 ks bobkového listu. Keď je skoro uvarená, pridáme trochu soli.

 

Medzitým spravíme zápražku. V malom hrnčeku rozmiešame pár lyžíc oleja s hladkou múkou a pražíme až kým trocha nezhnedne. Potom ju dáme nabok a keď trochu vychladne, pridáme cca 1/2 litra mlieka a dobre premiešame.

Zápražku pridáme do hrnca s uvarenou fazuľou a hneď dobre premiešame, aby sa nespravili hrudky. Pridáme pár bobuliek celého čierneho korenia, ocot podľa chuti a chvíľu povaríme.

 

Na tanier si môžeme pridať párok pokrájaný na kolieska a jeme s chlebíkom alebo rožkom.

 

    Site by OverLOOK design - načítanie 0.025s Sitemap XML 22.09.2023 16:41