Kuracie mäso na šaláte so špagetami >> bgr
nadhlad.sk nadhlad.sk nadhlad.sk
undermenu
bgr Kuracie mäso na šaláte so špagetami >>
Kuracie mäso na šaláte so špagetami >>
Zadajte názov receptu alebo suroviny, ktorú chcete vyhľadať. Vyhľadávanie môžete upresniť zvolením požadovanej kategórie.
Kuracie mäso na šaláte so špagetami >>
Kuracie mäso na šaláte so špagetami >>
Kuracie mäso na šaláte so špagetami >>

Copyright ©2007 nadhlad.sk   Všetky práva vyhradené

Domov...suroviny a neviem čo uvariť.
Kuracie mäso na šaláte so špagetami >>
recepty / Kuracie mäso / Kuracie mäso na šaláte so špagetami
QR kód s odkazom na recept
pre vaše mobilné zariadenie.
QR kód s odkazom na recept pre vaše mobilné zariadenie
Zdieľať pošli na vybrali.sme.sk vytlačit recept
Kuracie mäso na šaláte so špagetami >>

Kuracie mäso na šaláte so špagetami

Kuracie mäso na šaláte so špagetami >>
recept pridal: Stanley - 16.10.2008
Kuracie mäso na šaláte so špagetami >>
surovinyKuracie mäso na šaláte so špagetami >>

500 g

Kuracie mäso na šaláte so špagetami >>

kuracie mäso – prsia

Kuracie mäso na šaláte so špagetami >>

olej

Kuracie mäso na šaláte so špagetami >>

korenie na gyros

Kuracie mäso na šaláte so špagetami >>

soľ

Kuracie mäso na šaláte so špagetami >>

špagety

Kuracie mäso na šaláte so špagetami >>

šalát ľadový

2 ČL

Kuracie mäso na šaláte so špagetami >>

horčica plnotučná

1 PL

Kuracie mäso na šaláte so špagetami >>

med

Kuracie mäso na šaláte so špagetamiKuracie mäso na šaláte so špagetami >>
hodnotenie: hodnotenie: 4.1/5  4.1 / 5
(hlasov: 5)
Kuracie mäso na šaláte so špagetami >> postupKuracie mäso na šaláte so špagetami >>

Kuracie prsia nakrájame na slížiky a naložíme do marinády z oleja, soli a korenia na gyros. Marinujeme minimálne 2 hodiny, ale odporúčam 24 hodín.
Ak máme mäso pripravené, uvaríme špagety a po vychladnutí ich pomiešame s ľadovým šalátom nakrájaným na pásiky. Marinované prsia osmažíme na panvici (spolu s marinádou) bez pridania ďalšieho oleja.

Servírujeme nasledovne: ľadový šalát pomiešaný so špagetami polejeme dresingom, ktorý si pripravíme zmiešaním horčice a medu. Navrch naložíme osmažené mäso.

pagerank Rank SK Site by OverLOOK design - načítanie 0.041s Sitemap XML 24.08.2017 10:52