Ľadové rezy (študentská pečať) >> čokoládové, čokoládový, Vianocne recepty, Vianoce bgr
nadhlad.sk nadhlad.sk nadhlad.sk
undermenu
bgr Ľadové rezy (študentská pečať) >> čokoládové, čokoládový, Vianocne recepty, Vianoce
Ľadové rezy (študentská pečať) >> čokoládové, čokoládový, Vianocne recepty, Vianoce
Zadajte názov receptu alebo suroviny, ktorú chcete vyhľadať. Vyhľadávanie môžete upresniť zvolením požadovanej kategórie.
Ľadové rezy (študentská pečať) >> čokoládové, čokoládový, Vianocne recepty, Vianoce
Ľadové rezy (študentská pečať) >> čokoládové, čokoládový, Vianocne recepty, Vianoce
Ľadové rezy (študentská pečať) >> čokoládové, čokoládový, Vianocne recepty, Vianoce

Copyright ©2007 nadhlad.sk   Všetky práva vyhradené

Domov...suroviny a neviem čo uvariť.
Ľadové rezy (študentská pečať) >> čokoládové, čokoládový, Vianocne recepty, Vianoce
recepty / Vianočné pečenie / Ľadové rezy (študentská pečať)
QR kód s odkazom na recept
pre vaše mobilné zariadenie.
QR kód s odkazom na recept pre vaše mobilné zariadenie
Zdieľať pošli na vybrali.sme.sk vytlačit recept
Ľadové rezy (študentská pečať) >> čokoládové, čokoládový, Vianocne recepty, Vianoce

Ľadové rezy (študentská pečať)

Ľadové rezy (študentská pečať) >> čokoládové, čokoládový, Vianocne recepty, Vianoce
recept pridal: Liv - 19.07.2007
Ľadové rezy (študentská pečať) >> čokoládové, čokoládový, Vianocne recepty, Vianoce
surovinyĽadové rezy (študentská pečať) >> čokoládové, čokoládový, Vianocne recepty, Vianoce

200 /250/ g

Ľadové rezy (študentská pečať) >> čokoládové, čokoládový, Vianocne recepty, Vianoce

kokosový tuk (alebo cera)

250 /312/ g

Ľadové rezy (študentská pečať) >> čokoládové, čokoládový, Vianocne recepty, Vianoce

cukor práškový (alebo trstinový pomletý)

60 /75/ g

Ľadové rezy (študentská pečať) >> čokoládové, čokoládový, Vianocne recepty, Vianoce

kakao (alebo karob)

100 /125/ g

Ľadové rezy (študentská pečať) >> čokoládové, čokoládový, Vianocne recepty, Vianoce

mlieko sušené (ja dávam sójové)

100 /120/ g

Ľadové rezy (študentská pečať) >> čokoládové, čokoládový, Vianocne recepty, Vianoce

orechy vlašské (posekané)

50 /62/ g

Ľadové rezy (študentská pečať) >> čokoládové, čokoládový, Vianocne recepty, Vianoce

brusnice sušené (alebo hrozienka)

prípadne

Ľadové rezy (študentská pečať) >> čokoládové, čokoládový, Vianocne recepty, Vianoce

ovocie kandizované

2 /3 malé/ ks

Ľadové rezy (študentská pečať) >> čokoládové, čokoládový, Vianocne recepty, Vianoce

vajce

Ľadové rezy (študentská pečať) >> čokoládové, čokoládový, Vianocne recepty, Vianoce

piškóty

Ľadové rezy (študentská pečať) >> čokoládové, čokoládový, Vianocne recepty, Vianoce

rum (na namáčanie piškót)

alebo

Ľadové rezy (študentská pečať) >> čokoládové, čokoládový, Vianocne recepty, Vianoce

džús (pre detskú verziu)

Ľadové rezy (študentská pečať)Ľadové rezy (študentská pečať) >> čokoládové, čokoládový, Vianocne recepty, Vianoce
hodnotenie: hodnotenie: 4.69/5  4.69 / 5
(hlasov: 32)
Ľadové rezy (študentská pečať) >> čokoládové, čokoládový, Vianocne recepty, VianocepostupĽadové rezy (študentská pečať) >> čokoládové, čokoládový, Vianocne recepty, Vianoce

Jeden z mojich najobľúbenejších a celkom jednoduchý!

 

Na celé bal. tuku - 250g pridávame väčšie množstvá ingrediencií, ktoré sú v zátvorkách!

 

Kokosový tuk (alebo Ceru) rozpustíme vo vodnom kúpeli. 

Kakao (alebo karob - s ním sa nám to zdalo ešte chutnejšie), cukor a suš. mlieko spolu premiešame a pridávame k rozpustenej Cere. Ďalej pridáme posekané orechy, brusnice alebo hrozienka a iné... a premiešame.
Vyberieme z vodného kúpeľa a keď trochu ochladne, primiešame po jednom vajcia. Miešame až kým sa nevytvorí pekná, lesklá a homogénna masa. 

Formu (ja používam formu na srnčí hrbát) vyložíme fóliou, dno pokryjeme vrstvou masy, na to poukladáme vrstvu piškótiek narýchlo namočených v rume. Pre detskú verziu použijeme džús, napr. brusnicový, ríbezľový alebo pomarančový.

Opakujeme až po vrch - navrchu zakončíme piškótami (bude to vlastne spodok dezertu).

Niekoľko hodín to necháme tuhnúť v chladničke (alebo mrazničke). Po vychladení môžme vybrať z formy aj s fóliou.

Krájame na cca 1-2cm plátky pred podávaním, najlepšie je to vychladené.
Ja to najradšej skladujem v mrazničke, po vybratí sa dá bez problémov odkrojiť aj jesť, a vydrží to tam dlhooo... teda pokiaľ to nezjete... ;-)

čokoládové, čokoládový, Vianocne recepty, Vianoce čokoládové, čokoládový, Vianocne recepty, Vianoce
Ľadové rezy (študentská pečať) >> čokoládové, čokoládový, Vianocne recepty, Vianoce
sezónne kategórie receptov:
Vianočné recepty
Ľadové rezy (študentská pečať) >> čokoládové, čokoládový, Vianocne recepty, Vianoce
pagerank Rank SK Site by OverLOOK design - načítanie 0.036s Sitemap XML 22.08.2017 18:33