Trio rezy >> bgr
nadhlad.sk nadhlad.sk nadhlad.sk
undermenu
bgr Trio rezy >>
Trio rezy >>
Zadajte názov receptu alebo suroviny, ktorú chcete vyhľadať. Vyhľadávanie môžete upresniť zvolením požadovanej kategórie.
Trio rezy >>
Trio rezy >>
Trio rezy >>

Copyright ©2007 nadhlad.sk   Všetky práva vyhradené

Domov...suroviny a neviem čo uvariť.
Trio rezy >>
QR kód s odkazom na recept
pre vaše mobilné zariadenie.
QR kód s odkazom na recept pre vaše mobilné zariadenie
Zdieľať vytlačit recept
Trio rezy >>

Trio rezy

Trio rezy >>
recept pridal: Stanka - 01.03.2009
Trio rezy >>
surovinyTrio rezy >>

5 ks

Trio rezy >>

vajce (oddelené)

250 g

Trio rezy >>

cukor práškový

1 bal

Trio rezy >>

cukor vanilkový

1 dl

Trio rezy >>

voda (vlažná)

1 dl

Trio rezy >>

olej

250 g

Trio rezy >>

múka polohrubá

1/2 bal

Trio rezy >>

kypriaci prášok do pečiva

1 l

Trio rezy >>

mlieko

2 bal

Trio rezy >>

puding v prášku (najlepšie jahoda alebo malina)

4 PL

Trio rezy >>

cukor kryštálový

1

Trio rezy >>

cukor vanilkový

1 ČL

Trio rezy >>

kakao

4 ks

Trio rezy >>

smotana kyslá

4 PL

Trio rezy >>

cukor práškový

1 ks

Trio rezy >>

cukor škoricový

hodnotenie: hodnotenie: 3.88/5  3.88 / 5
(hlasov: 8)
Trio rezy >> postupTrio rezy >>

Žĺtka vymiešame s práškovým cukrom, pridáme vanilkový cukor, vlažnú vodu a olej. Potom pridáme polohrubú múku s práškom do pečiva a sneh z bielkov.
Z mlieka, pudingového prášku, vanilkového a kryštálového cukru uvaríme puding.
Na vymastený a múkou vysypaný plech nalejeme 2/3 cesta a do 1/3 primiešame kakao a prelejeme na plech cez biele cesto.
Keď je cesto na plechu, tak po lyžiciach pridávame uvarený horúci puding vodorovne po celom plechu tak, aby sa tam urobili kôpky z pudingu a potom to dáme upiecť do rozohriatej rúry na 180°C.
Medzitým si v miske rozmiešame pochúťkové smotany s práškovým cukrom.
Na horúci koláč rovnomerne rozotrieme pochúťkovú smotanu, ktorú nakoniec posypeme škoricovým cukrom.

Dáme do chladu, aby smotana stuhla a podávame.

    Site by OverLOOK design - načítanie 0.029s Sitemap XML 02.10.2023 03:36