Nakrájajte mäso na hrubšie rezance, osoľte a okoreňte čiernym korením. Cibuľu nakrájajte nadrobno, na veľkej panvici (ako na Paellu) usmažte na oleji do zlatista a osoľte. Pridajte zelenú fazuľku s kukuricou a krátko poduste, kým sa nerozmrazia. Teraz pridajte pripravené mäso a rýchlo opražte zo vsetkých strán. Potom pridajte paradajkový pretlak a poriadne premiešajte. Ochuťte 3druhmi paprikového korenia Cayenne, Chilli a Jalapeno. Dôkladne premiešajte a poduste. Následne pridajte na jemné pásiky nakrájané biele papriky, na kocky nakrájané paradajky a všetko opatrne ale poriadne premiešajte a poduste spolu až kým papriky a paradajky nezmäknú a mäsko nebude celkom hotové. Na záver pridajte z konzervy biele fazuľky (bez nálevu) a citrónovú šťavu, premiešajte a vypnite sporák.
Servírujte v Taco mušliach, či v Tortilla plackách, alebo jednoducho s hranolčekmi. Posypte nastrúhaným syrom a zohrejte v mikrovlnke, aby sa trošku rozpustil.
chilli con carne, mexické soté, morčacie soté chilli con carne, mexické soté, morčacie soté