
 Čevabčiči recept pridal: Stanley - 15.07.2009 
150 g |
 |
hovädzie mäso chudé |
200 g |
 |
bravčové pliecko |
|
 |
soľ |
|
 |
čierne korenie mleté |
|
 |
olej (na vysmážanie) |
1 ks |
 |
cibuľa (na obloženie) |
|
 |
horčica plnotučná (na obloženie) |
|  
hodnotenie: |
 |
3.35 / 5 |
(hlasov: 10) |
|   
Mäso spolu zomelieme, okoreníme, osolíme, dobre premiešame a vyformujeme do tvaru valčekov, cca 5cm dlhých. Vysmažíme na oleji.
Čevabčiči podávame poliate výpekom, s horčicou a nakrájanou cibuľou.
Ako prílohu podávame varené alebo opekané zemiaky.
cevabcici, cevab cici, Čevab čiči, mlete maso, mleté mäso cevabcici, cevab cici, Čevab čiči, mlete maso, mleté mäso |