
 Treska v smotanovo-horčicovej omáčke recept pridal: AntiBarbie - 16.03.2010 
5-6 ks |
 |
rybie filé (treska, aj mrazená) |
5-6 PL |
 |
horčica Dijonská (obyčajná, alebo so zeleným korením) |
1 ks |
 |
smotana na šľahanie (alebo na varenie) |
4 ks |
 |
cesnak |
|
 |
soľ |
|
 |
citrónová kôra |
|
 |
bylinky sušené (na rybu, alebo rozmarín, alebo tymián) |
|  
hodnotenie: |
 |
4 / 5 |
(hlasov: 1) |
|    Zapekaciu misu vymastíme maslom. Na spodom uložíme kolieska cesnaku a na ne mrazené treščie filety, ktoré mierne osolíme. Potom ich potrieme horčicou, zalejeme smotanou, posypeme citrónovou kôrou, bylinkami a vložíme upiecť do rúry. Po upečení servírujeme so zemiakmi zapekanými na cibuľke.
zapekaná treska, mrazená treska zapekaná treska, mrazená treska |