Talianska cícerovo - paradajková polievka >> bgr
nadhlad.sk nadhlad.sk nadhlad.sk
undermenu
bgr Talianska cícerovo - paradajková polievka >>
Talianska cícerovo - paradajková polievka >>
Zadajte názov receptu alebo suroviny, ktorú chcete vyhľadať. Vyhľadávanie môžete upresniť zvolením požadovanej kategórie.
Talianska cícerovo - paradajková polievka >>
Talianska cícerovo - paradajková polievka >>
Talianska cícerovo - paradajková polievka >>

Copyright ©2007 nadhlad.sk   Všetky práva vyhradené

Domov...suroviny a neviem čo uvariť.
Talianska cícerovo - paradajková polievka >>
recepty / Polievky / Talianska cícerovo - paradajková polievka
QR kód s odkazom na recept
pre vaše mobilné zariadenie.
QR kód s odkazom na recept pre vaše mobilné zariadenie
Zdieľať pošli na vybrali.sme.sk vytlačit recept
Talianska cícerovo - paradajková polievka >>

Talianska cícerovo - paradajková polievka

Talianska cícerovo - paradajková polievka >>
recept pridal: AntiBarbie - 16.03.2010
Talianska cícerovo - paradajková polievka >>
surovinyTalianska cícerovo - paradajková polievka >>

1/2 bal

Talianska cícerovo - paradajková polievka >>

cícer

400 ml

Talianska cícerovo - paradajková polievka >>

paradajky (v konzerve, lúpané)

4-5 PL

Talianska cícerovo - paradajková polievka >>

olej olivový

1 ks

Talianska cícerovo - paradajková polievka >>

bujón (hovädzí)

1 ks

Talianska cícerovo - paradajková polievka >>

cibuľa (veľká)

2 ks

Talianska cícerovo - paradajková polievka >>

cesnak

Talianska cícerovo - paradajková polievka >>

soľ

Talianska cícerovo - paradajková polievka >>

korenie biele (mleté)

Talianska cícerovo - paradajková polievka >>

bazalka (sušená aj čerstvá)

Talianska cícerovo - paradajková polievkaTalianska cícerovo - paradajková polievka >>
hodnotenie: hodnotenie: 4.83/5  4.83 / 5
(hlasov: 6)
Talianska cícerovo - paradajková polievka >> postupTalianska cícerovo - paradajková polievka >>

Hoci to tak na prvý pohľad nemusí vyzerať, táto polievka je nielen zdravá, ale aj chutná.

 

Deň vopred namočte cícer, alebo použite konzervovaný. Cibuľu nakrájajte nadrobno, na oleji v hrnci osmažte do mäkka a osoľte. Pridajte cícer, okoreňte a uvarte do mäkka. (Ak použijete konzervovaný, tak bez nálevu. Nemusíte ho variť, len priveďte do varu.) Potom pridajte bujón, prilejte konzervu paradajok aj so šťavou (pár kúskov odložte bokom a nakrájate nadrobno), pretlačený cesnak, sušenú bazalku, ak je to potrebné rozrieďte polievku vodou a priveďte do varu. Potom vyberte a odložte pár cícerových bobuliek a pomocou ponorného mixéra  spracujte polievku na krém. Nakoniec vložte odložené paradajky a cícer, ozdobte porcie čerstvou bazalkou a servírujte.

pagerank Rank SK Site by OverLOOK design - načítanie 0.044s Sitemap XML 24.10.2017 11:27