Provensálske mäso  s Balkánskou zeleninou >> bgr
nadhlad.sk nadhlad.sk nadhlad.sk
undermenu
bgr Provensálske mäso  s Balkánskou zeleninou >>
Provensálske mäso  s Balkánskou zeleninou >>
Zadajte názov receptu alebo suroviny, ktorú chcete vyhľadať. Vyhľadávanie môžete upresniť zvolením požadovanej kategórie.
Provensálske mäso  s Balkánskou zeleninou >>
Provensálske mäso  s Balkánskou zeleninou >>
Provensálske mäso  s Balkánskou zeleninou >>

Copyright ©2007 nadhlad.sk   Všetky práva vyhradené

Domov...suroviny a neviem čo uvariť.
Provensálske mäso  s Balkánskou zeleninou >>
recepty / Bravčové mäso / Provensálske mäso s Balkánskou zeleninou
QR kód s odkazom na recept
pre vaše mobilné zariadenie.
QR kód s odkazom na recept pre vaše mobilné zariadenie
Zdieľať vytlačit recept
Provensálske mäso  s Balkánskou zeleninou >>

Provensálske mäso s Balkánskou zeleninou

Provensálske mäso  s Balkánskou zeleninou >>
recept pridal: AntiBarbie - 22.03.2010
Provensálske mäso  s Balkánskou zeleninou >>
surovinyProvensálske mäso  s Balkánskou zeleninou >>

1/2 kg

Provensálske mäso  s Balkánskou zeleninou >>

bravčové mäso chudé (stehno)

Provensálske mäso  s Balkánskou zeleninou >>

provensálske korenie

Provensálske mäso  s Balkánskou zeleninou >>

soľ

Provensálske mäso  s Balkánskou zeleninou >>

olej (Vénusz)

1 ks

Provensálske mäso  s Balkánskou zeleninou >>

cibuľa (menšia)

1 ks

Provensálske mäso  s Balkánskou zeleninou >>

paprika červená

1 ks

Provensálske mäso  s Balkánskou zeleninou >>

paprika zelená

1 ks

Provensálske mäso  s Balkánskou zeleninou >>

paprika biela (alebo žltá)

1 ks

Provensálske mäso  s Balkánskou zeleninou >>

paradajky (väčšia, mäsitá)

1 ks

Provensálske mäso  s Balkánskou zeleninou >>

cuketa (malá, alebo)

1 ks

Provensálske mäso  s Balkánskou zeleninou >>

uhorky (malá, šalátová)

2 PL

Provensálske mäso  s Balkánskou zeleninou >>

ocot Balsamico (ak použujete uhorku)

Provensálske mäso  s Balkánskou zeleninouProvensálske mäso  s Balkánskou zeleninou >>
hodnotenie: hodnotenie: 4.5/5  4.5 / 5
(hlasov: 2)
Provensálske mäso  s Balkánskou zeleninou >> postupProvensálske mäso  s Balkánskou zeleninou >>

Balkánska zelenina:

Zeleninu umyjeme, papriky zbavíme jadra a vyklepeme semianka, uhorky ošúpeme a všetko nakrájame. Na panvici rozohrejeme olej a cibuľu osmažíme do sklovita. Osolíme a postupne pod pokrievku pridávame nakrájané cukiny, o 3min. papriky, o ďalšie 2min. uhorky (ak sme nemali cukinu) a o 1min. paradajky. Všetko by malo byť podusené do polomäkka. Potom zeleninu vyberieme cedidlom z oleja (dobre odkvapkáme) a v prípade, že sme použili uhorku, pridáme Balsamico (príp. vínny ocot) a premiešame.

Provensálske mäso:

Mäso umyjeme, nakrájame na rezne, osolíme a okoreníme (ešte jednoduchšie je použiť Provensálsku vegetu). Potom rezne vyklepeme, alebo predierkujeme "pečiatkou na mäso". Necháme rozohriať olej (na ktorom sme dusili zeleninu) a prírodné rezne (bez ďalšieho obalu) opražíme.

Servírujeme so šťavou a napr. kuskusom.

 

Provensálske mäso  s Balkánskou zeleninou >>
súvisiace recepty:
Kuskus
Provensálske mäso  s Balkánskou zeleninou >>
    Site by OverLOOK design - načítanie 0.025s Sitemap XML 25.09.2023 08:11