Pestrofarebný šalát >> bgr
nadhlad.sk nadhlad.sk nadhlad.sk
undermenu
bgr Pestrofarebný šalát >>
Pestrofarebný šalát >>
Zadajte názov receptu alebo suroviny, ktorú chcete vyhľadať. Vyhľadávanie môžete upresniť zvolením požadovanej kategórie.
Pestrofarebný šalát >>
Pestrofarebný šalát >>
Pestrofarebný šalát >>

Copyright ©2007 nadhlad.sk   Všetky práva vyhradené

Domov...suroviny a neviem čo uvariť.
Pestrofarebný šalát >>
recepty / Šaláty / Pestrofarebný šalát
QR kód s odkazom na recept
pre vaše mobilné zariadenie.
QR kód s odkazom na recept pre vaše mobilné zariadenie
Zdieľať vytlačit recept
Pestrofarebný šalát >>

Pestrofarebný šalát

Pestrofarebný šalát >>
recept pridal: AntiBarbie - 24.06.2010
Pestrofarebný šalát >>
surovinyPestrofarebný šalát >>

1 ks

Pestrofarebný šalát >>

majonéza (malá, Babičkina)

5 dg

Pestrofarebný šalát >>

salám (suchý)

5 dg

Pestrofarebný šalát >>

syr tvrdý (údený, plátky)

10 dg

Pestrofarebný šalát >>

šunka (plátky)

3 ks

Pestrofarebný šalát >>

vajce (uvarené na tvrdo, nakrájané)

2 ks

Pestrofarebný šalát >>

zemiaky (uvarené, nastrúhané)

Pestrofarebný šalát >>

kukurica (mrazená)

Pestrofarebný šalát >>

hrášok (mrazený)

Pestrofarebný šalát >>

čierne korenie mleté

Pestrofarebný šalát >>

soľ

príp.

Pestrofarebný šalát >>

horčica plnotučná

1 ks

Pestrofarebný šalát >>

mrkva (uvarená, nakrájaná)

Pestrofarebný šalátPestrofarebný šalát >>
hodnotenie: hodnotenie: 4.75/5  4.75 / 5
(hlasov: 2)
Pestrofarebný šalát >> postupPestrofarebný šalát >>

Očistíme mrkvu, uvaríme do mäkka a nakrájame na drobno. Uvaríme zemiaky v šupe a vajcia na tvrdo, necháme vychladnúť a ošúpeme. Vajcia nakrájame na drobno a zemiaky nastrúhame na veľkom strúhadle.

 

Plátky šunky a syra striedavo poprekladáme, čím vytvoríme kôpku, ktorú nakrájame na drobnúčko. Vložíme do misy a pridáme lyžicu majonézy. Nakrájame suchý salám, pridáme 2 lyžice majonézy, čierne korenie a všetko zľahka premiešame. Pridáme nakrájané vajcia, mrkvu a mierne ich osolíme. Pridáme 3 lyžice majonézy, premiešame a potom nastrúhaný zemiak, ktorý osolíme. Pridáme zvyšnú majonézu, kukuricu, hrášok a hotový šalát opatrne premiešame. Ak je príliš hustý, pridáme 1-2 lyžice horčice.

 

Šalát je dosť výdatný, môžete ho podávať s paradajkami, či listovým šalátom, alebo ho jednoducho natrieť na chlieb.

    Site by OverLOOK design - načítanie 0.027s Sitemap XML 24.09.2023 15:35