Príprava krému musí začať 12hodín pred dokončením.
Môžete použiť 2 šľahačky po 200ml (ako ja), alebo 2x250 ml šľahačky. Do menšieho ale vyššieho hrnca nasypete najskôr 4 lyžice cukru a potom primešate 4 lyžice kakaa. Potom cícerkom prilievate a primiešavate šľahačkovú smotanu. Hrniec dáte na sporák a pomaly privediete takmer k varu (keď zmes prejde varom nevadí, len nesmie sa variť, najmä nie dlho) a odstavíte z ohňa. Následne pravidelne premiešavate kým kakaová smotana nevychladne. (Dajte si záležať, tento proces je veľmi dôležitý.) Vychladnutú kakaovú zmes dáte ešte na 12 hod. do chladničky (tiež môžete občas premiešať). Studenú zmes neskôr vyšľaháte na krém.
Krémom naplníte menšie misky, navrch uložíte ovocie napr. maliny.