Parížsky krém >> kakaový krém bgr
nadhlad.sk nadhlad.sk nadhlad.sk
undermenu
bgr Parížsky krém >> kakaový krém
Parížsky krém >> kakaový krém
Zadajte názov receptu alebo suroviny, ktorú chcete vyhľadať. Vyhľadávanie môžete upresniť zvolením požadovanej kategórie.
Parížsky krém >> kakaový krém
Parížsky krém >> kakaový krém
Parížsky krém >> kakaový krém

Copyright ©2007 nadhlad.sk   Všetky práva vyhradené

Domov...suroviny a neviem čo uvariť.
Parížsky krém >> kakaový krém
recepty / Nepečené / Parížsky krém
QR kód s odkazom na recept
pre vaše mobilné zariadenie.
QR kód s odkazom na recept pre vaše mobilné zariadenie
Zdieľať pošli na vybrali.sme.sk vytlačit recept
Parížsky krém >> kakaový krém

Parížsky krém

Parížsky krém >> kakaový krém
recept pridal: AntiBarbie - 10.11.2010
Parížsky krém >> kakaový krém
surovinyParížsky krém >> kakaový krém

400 ml

Parížsky krém >> kakaový krém

smotana na šľahanie

4 PL

Parížsky krém >> kakaový krém

cukor kryštálový

4 PL

Parížsky krém >> kakaový krém

kakao

Parížsky krémParížsky krém >> kakaový krém
hodnotenie: hodnotenie: 4.63/5  4.63 / 5
(hlasov: 12)
Parížsky krém >> kakaový krémpostupParížsky krém >> kakaový krém
Príprava krému musí začať 12hodín pred dokončením.
Môžete použiť 2 šľahačky po 200ml (ako ja), alebo 2x250 ml šľahačky. Do menšieho ale vyššieho hrnca nasypete najskôr 4 lyžice cukru a potom primešate 4 lyžice kakaa. Potom cícerkom prilievate a primiešavate šľahačkovú smotanu. Hrniec dáte na sporák a pomaly privediete takmer k varu (keď zmes prejde varom nevadí, len nesmie sa variť, najmä nie dlho) a odstavíte z ohňa. Následne pravidelne premiešavate kým kakaová smotana nevychladne. (Dajte si záležať, tento proces je veľmi dôležitý.) Vychladnutú kakaovú zmes dáte ešte na 12 hod. do chladničky (tiež môžete občas premiešať). Studenú zmes neskôr vyšľaháte na krém.
Krémom naplníte menšie misky, navrch uložíte ovocie napr. maliny. 
kakaový krém kakaový krém
Parížsky krém >> kakaový krém
súvisiace recepty:
Rýchla torta
Parížsky krém >> kakaový krém
pagerank Rank SK Site by OverLOOK design - načítanie 0.039s Sitemap XML 23.10.2017 15:32