Potešenie anemika >> bgr
nadhlad.sk nadhlad.sk nadhlad.sk
undermenu
bgr Potešenie anemika >>
Potešenie anemika >>
Zadajte názov receptu alebo suroviny, ktorú chcete vyhľadať. Vyhľadávanie môžete upresniť zvolením požadovanej kategórie.
Potešenie anemika >>
Potešenie anemika >>
Potešenie anemika >>

Copyright ©2007 nadhlad.sk   Všetky práva vyhradené

Domov...suroviny a neviem čo uvariť.
Potešenie anemika >>
recepty / Ostatné mäsité jedlá / Potešenie anemika
QR kód s odkazom na recept
pre vaše mobilné zariadenie.
QR kód s odkazom na recept pre vaše mobilné zariadenie
Zdieľať pošli na vybrali.sme.sk vytlačit recept
Potešenie anemika >>

Potešenie anemika

Potešenie anemika >>
recept pridal: AntiBarbie - 20.08.2007
Potešenie anemika >>
surovinyPotešenie anemika >>

400-500 g

Potešenie anemika >>

pečeň - hydinová (kuracia alebo morčacia)

6 ks

Potešenie anemika >>

cibuľka jarná

1 ks

Potešenie anemika >>

pór (stredne veľký)

1 ks

Potešenie anemika >>

bujón (akýkoľvek)

2 dl

Potešenie anemika >>

voda

250-500 g

Potešenie anemika >>

paradajky (najlepšie vyzerajú cherry)

Potešenie anemika >>

čierne korenie mleté

Potešenie anemikaPotešenie anemika >>
hodnotenie: hodnotenie: 3.8/5  3.8 / 5
(hlasov: 5)
Potešenie anemika >> postupPotešenie anemika >>

Toto je veľmi lacné a delikátne jedlo. Je príjemnou obmenou jedálnička aj pre tých, ktorých kvôli chudokrvnosti už špenát a pečeň straší i vo sne.

 

V hlbokom hrnci nechajte zovrieť 2 dl vody a rozpustite v ňom 1 kocku bujónu. Pláchnite a nakrájate cibuľku a pór (stačí vám aj jeden z nich, len zvýšte jeho množstvo). Vložte ich do bujóna a povatre kým nezmäknú. Medzitým na polovicu poprekrajujte hydinové pečienky a cherry paradajky. Pečienky aj so šťavou vložte do hrnca a keď zmenia farbu pridajte aj paradajky. Krátko povarte a na záver dochuťte soľou a čiernym korením.

 

Prílohu zvoľte podľa chuti, toto jedlo stačí servírovať aj s chlebom.

pagerank Rank SK Site by OverLOOK design - načítanie 0.046s Sitemap XML 19.10.2017 01:56