Citrónový/ limetkový bešamel k rybe >> bgr
nadhlad.sk nadhlad.sk nadhlad.sk
undermenu
bgr Citrónový/ limetkový bešamel k rybe >>
Citrónový/ limetkový bešamel k rybe >>
Zadajte názov receptu alebo suroviny, ktorú chcete vyhľadať. Vyhľadávanie môžete upresniť zvolením požadovanej kategórie.
Citrónový/ limetkový bešamel k rybe >>
Citrónový/ limetkový bešamel k rybe >>
Citrónový/ limetkový bešamel k rybe >>

Copyright ©2007 nadhlad.sk   Všetky práva vyhradené

Domov...suroviny a neviem čo uvariť.
Citrónový/ limetkový bešamel k rybe >>
recepty / Prílohy / Citrónový/ limetkový bešamel k rybe
QR kód s odkazom na recept
pre vaše mobilné zariadenie.
QR kód s odkazom na recept pre vaše mobilné zariadenie
Zdieľať vytlačit recept
Citrónový/ limetkový bešamel k rybe >>

Citrónový/ limetkový bešamel k rybe

Citrónový/ limetkový bešamel k rybe >>
recept pridal: AntiBarbie - 01.08.2011
Citrónový/ limetkový bešamel k rybe >>
surovinyCitrónový/ limetkový bešamel k rybe >>

70 g

Citrónový/ limetkový bešamel k rybe >>

maslo

80 g

Citrónový/ limetkový bešamel k rybe >>

múka hladká

600 ml

Citrónový/ limetkový bešamel k rybe >>

mlieko

1 ČL

Citrónový/ limetkový bešamel k rybe >>

soľ

1 ČL

Citrónový/ limetkový bešamel k rybe >>

čierne korenie mleté

1 ČL

Citrónový/ limetkový bešamel k rybe >>

muškátový orech mletý (príp)

1 ks

Citrónový/ limetkový bešamel k rybe >>

vaječný žĺtok

Citrónový/ limetkový bešamel k rybe >>

citrónová šťava (z 1/2-1 citróna)

príp.

Citrónový/ limetkový bešamel k rybe >>

limetová šťava (z 1/2-1 limetky)

Citrónový/ limetkový bešamel k rybe >>

petržlenová vňať (nie je nutná)

Citrónový/ limetkový bešamel k rybeCitrónový/ limetkový bešamel k rybe >>
hodnotenie: hodnotenie: 5/5  5 / 5
(hlasov: 1)
Citrónový/ limetkový bešamel k rybe >> postupCitrónový/ limetkový bešamel k rybe >>

Z masla a múky pripravíme svetlú zápražku, ktorú 2-3min. popražíme. Odstavíme a postupne primiešavame mlieko, osolíme, pridáme korenie. Dôkladne rozmiešame a zapneme sporák, za stáleho miešania povaríme prmiešame vaječný žĺtok. Po 1min. odstavíme, primiešame citrónovú šťavu a nadrobno nasekanú petržlenovú vňať. Takto pripravená omáčka musí byť dostatočne jemná a hustá.

    Site by OverLOOK design - načítanie 0.026s Sitemap XML 02.04.2023 10:17