Pstruh po slovensky >> ryba bgr
nadhlad.sk nadhlad.sk nadhlad.sk
undermenu
bgr Pstruh po slovensky >> ryba
Pstruh po slovensky >> ryba
Zadajte názov receptu alebo suroviny, ktorú chcete vyhľadať. Vyhľadávanie môžete upresniť zvolením požadovanej kategórie.
Pstruh po slovensky >> ryba
Pstruh po slovensky >> ryba
Pstruh po slovensky >> ryba

Copyright ©2007 nadhlad.sk   Všetky práva vyhradené

Domov...suroviny a neviem čo uvariť.
Pstruh po slovensky >> ryba
recepty / Ryby / Pstruh po slovensky
QR kód s odkazom na recept
pre vaše mobilné zariadenie.
QR kód s odkazom na recept pre vaše mobilné zariadenie
Zdieľať pošli na vybrali.sme.sk vytlačit recept
Pstruh po slovensky >> ryba

Pstruh po slovensky

Pstruh po slovensky >> ryba
recept pridal: AntiBarbie - 30.09.2007
Pstruh po slovensky >> ryba
surovinyPstruh po slovensky >> ryba

2 ks

Pstruh po slovensky >> ryba

pstruh (môžu byť aj mrazené)

20 dg

Pstruh po slovensky >> ryba

slanina s mäsom (oravská)

15 dg

Pstruh po slovensky >> ryba

syr tvrdý

2 ks

Pstruh po slovensky >> ryba

citrón

2 ks

Pstruh po slovensky >> ryba

cibuľa

Pstruh po slovensky >> ryba

maslo (na vymastenie zapekacej misy)

Pstruh po slovensky >> ryba

petržlenová vňať (čerstvá)

Pstruh po slovensky >> ryba

soľ

Pstruh po slovensky >> ryba

čierne korenie mleté

Pstruh po slovensky >> ryba

rasca (drvená)

Pstruh po slovenskyPstruh po slovensky >> ryba
hodnotenie: hodnotenie: 2.92/5  2.92 / 5
(hlasov: 6)
Pstruh po slovensky >> rybapostupPstruh po slovensky >> ryba

Vypitvané pstruhy bez šupín rozmraziť a umyť. Osoliť, okoreniť a posypať rascou zvnútra i zvonka. Vymastiť zapekaciu misu maslom. Vložiť ryby a preliať znvútra aj zvonka šťavou z 1 citróna. Z druhého nakrájať hrubšie mesiačiky a vložiť do vnútra pstruhov. Slaninu nakrájať na tenké plátky a poukladať na ryby. Cibuľu pokrájať nadrobno a všetko zasypať.

Rúru vyhriať na 160 stupňov C. Vložiť ryby do rúry na 15-20 minút. Počas pečenia k treba, podliať vodou. Syr nastrúhať na hrubom strúhadle. Misu vybrať z rúry, pstruhy dobre poliať šťavou, ktorú pustila slanina, posypať nasekanou petržlenovou vňaťou a syrom a zapekať ešte 10-15 min.

ryba ryba
pagerank Rank SK Site by OverLOOK design - načítanie 0.059s Sitemap XML 23.10.2017 11:39