Nové zemiaky dobre umyte a urobte do nich pozdĺžne zárezy každý cca 1,5 cm.
Syr nakrájajte na malé kocky, na drobno chilli papričku aj so semienkami a zamiešajte k syru. Pridajte 2-3 PL olivového oleja a citrónovú šťavu a dobre premiešajte.
V mažiariku rozdrvte rascu, ihličky rozmarínu (môžete použiť aj mletý), pridajte mletú citrónovú trávu a zmiešajte s 3 PL olivového oleja.
Nakrájajte cibuľu a pripravte si 2 vrstvy alobalu na zábal. Na stred rozvinutého alobalu rozotrite štetcom trošku oleja a posypte ho cibuľou. Vezmite zemiak a každý zárez natrite zmesou z mažiarika. Potom do každého z nich natlačte syrovú zmes.
Spojte vrcholy alobalu do 1 hrotu, potom spojte a zarolujte všetky 4 okraje, nakoniec balíček na všetkých spojoch dobre utesnite. S každým ďalším zemiakom postup opakujte.
Rozohrejte rúru na 260 stupňov. Balíčky uložte na plech a podlejte vodou. Vložte do rúry a pri 230 stupňoch pečte 1-1,5 hod.
Listy čínskej kapusty zbavte tvrdého stredu, umyte ich a vysteľte nimi tanier. Vyberte balíček, položte do stredu taniera, otvorte na spôsob "votrelca" a ihneď servírujte. Podávajte s acidofilným mliekom, zakysankou, ALEBO S HASIACIM PRÍSTROJOM, lebo jedlo bude nielen horúce ale aj riadne pálivé.
Voliteľná príloha:
Nakrájané šampióny, poduste na troške olivového oleja. Až zmäknú pridajte čierne korenie, rascu a trošku soli. Huby zalejte smotanou a ďalej duste pod pokrievkou, až kým zmes nezhustne.