Arašidový ježko >> Vianocne recepty, Vianoce bgr
nadhlad.sk nadhlad.sk nadhlad.sk
undermenu
bgr Arašidový ježko >> Vianocne recepty, Vianoce
Arašidový ježko >> Vianocne recepty, Vianoce
Zadajte názov receptu alebo suroviny, ktorú chcete vyhľadať. Vyhľadávanie môžete upresniť zvolením požadovanej kategórie.
Arašidový ježko >> Vianocne recepty, Vianoce
Arašidový ježko >> Vianocne recepty, Vianoce
Arašidový ježko >> Vianocne recepty, Vianoce

Copyright ©2007 nadhlad.sk   Všetky práva vyhradené

Domov...suroviny a neviem čo uvariť.
Arašidový ježko >> Vianocne recepty, Vianoce
recepty / Vianočné pečenie / Arašidový ježko
QR kód s odkazom na recept
pre vaše mobilné zariadenie.
QR kód s odkazom na recept pre vaše mobilné zariadenie
Zdieľať pošli na vybrali.sme.sk vytlačit recept
Arašidový ježko >> Vianocne recepty, Vianoce

Arašidový ježko

Arašidový ježko >> Vianocne recepty, Vianoce
recept pridal: myfo - 28.11.2007
Arašidový ježko >> Vianocne recepty, Vianoce
surovinyArašidový ježko >> Vianocne recepty, Vianoce

350 g

Arašidový ježko >> Vianocne recepty, Vianoce

múka polohrubá

170 g

Arašidový ježko >> Vianocne recepty, Vianoce

cukor kryštálový

200 g

Arašidový ježko >> Vianocne recepty, Vianoce

tuk rastlinný

1 ks

Arašidový ježko >> Vianocne recepty, Vianoce

vajce

1/2 bal

Arašidový ježko >> Vianocne recepty, Vianoce

kypriaci prášok do pečiva

Arašidový ježko >> Vianocne recepty, Vianoce

soľ (štipka)

3 PL

Arašidový ježko >> Vianocne recepty, Vianoce

džem

1 PL

Arašidový ježko >> Vianocne recepty, Vianoce

maslo

50 g

Arašidový ježko >> Vianocne recepty, Vianoce

arašidy (celé)

150 g

Arašidový ježko >> Vianocne recepty, Vianoce

arašidy (mleté)

hodnotenie: hodnotenie: 3.67/5  3.67 / 5
(hlasov: 3)
Arašidový ježko >> Vianocne recepty, VianocepostupArašidový ježko >> Vianocne recepty, Vianoce
cesto: polohrubá múka, 120 g cukru, 200 g tuku, vajce, 150 g mletých arašidov, 1/2 prášku do pečiva, štipka soli.
Vypracujeme tuhšie cesto, necháme odpočinúť (20 min). Vyvaľkámeme plát hrubý 3 - 4 mm, vykrajujeme ježkov a upečieme na vymastenom plechu. 
Zlepíme džemom, ježkovia by sa mali namáčať v karamele – na panvici rozpustíme 50 g cukru na karamel, pridáme lyžicu masla a 50 g arašidov, ktoré v karamele riadne obalíme.
Miesto karamelu možno použiť čokoládu, nieje to také pracné.
Vianocne recepty, Vianoce Vianocne recepty, Vianoce
Arašidový ježko >> Vianocne recepty, Vianoce
sezónne kategórie receptov:
Vianočné recepty
Arašidový ježko >> Vianocne recepty, Vianoce
pagerank Rank SK Site by OverLOOK design - načítanie 0.045s Sitemap XML 29.06.2017 16:19