Copyright ©2007 nadhlad.sk Všetky práva vyhradené
Zapekaný stopkový zeler
Letné jednohubky
Úžasné vegetariánske tagliatelle
Caprese po slovensky
Moussaka so zemiakmi
Pangasius marinovaný v bazalke a majoráne
Vynikajúci prívarok z Baby špenátu a vločiek
Trojfarebná polievka - číra a biela verzia
Kuracie rolky s brokolicou a syrom
Výborný brokolicový krém bez smotany či mlieka
Famózne zemiaky
Cuketová polievka
Zelerová nátierka s avokádom
Delikátny demikát s ovsenými vločkami
Šalát s morčacím mäskom a sójovými bôbmi
Baklažánové loďky plnené mletým mäskom
Baklažánové závitky
Klobáskové tapas
Šampiónové špízy
Foul medammas (Bôb po egyptsky)
Nátierka z Veľkonočných zvyškov
Zemiaky s cibuľou a tvarohom
Figy zapekané s prosciuttom
Cukina so syrom a čiernymi olivami
Talianska cícerovo - paradajková polievka
Cestoviny s brokolicou
Špagety s cukinou a paradajkou
Mozarelka s paradajkami
Šampiónová polievka
Cestoviny margherita